kep


I torsdags, efter en fyratimmars, väldigt skumpig (vägarna är hemska i Kambodja) bussresa var vi framme i Kep. En liten kuststad i södra Kambodja. Här bor vi precis bredvid havet, galet bra. 
Hittills har vi:


Varit på promenad och träffat på familjen Gås. Fina!


Och sett galet fina moln på hemvägen.


Fått bensinstopp och tittat på när vår tuktuk-förare gick för att köpa mer bensin. Dock säljer de bensin i glasflaskor överallt vid vägarna här, så vi stod inte stilla så länge.


Vi har varit på marknad och blivit pekade på, både snällt och lite läskigt. Vi bleka turister är verkligen som en cirkusattraktion här. Knäppt.

Sett ungefär miljoner dinosauriehöns (för visst ser de mer ut som dinosaurier än hönor?). Varje familj har minst tre stycken så det finns verkligen överallt. Fina!


Ätit mat som vi inte har någon aning om vad det var. Ingen kunde engelska så det var bara att peka på det som såg mest ätligt ut, haha!


Fått en ny vän i form av en fulsöt hund. Han bor på vårt Guest House och blir superglad så fort vi kommer. Han följer med oss när vi badar och sover vid våra fötter när vi äter frukost och middag. Så söt. En kväll åskade det riktigt mycket, så vi gick bort till marknaden i närheten för att se blixtrarna bättre. Hade varit lite läskigt om inte hunden följde med oss skyddade oss från allt som rörde sig. Fin.


Sett hundra små söta hundvalpar, men bara vågat klappa en som såg hel och ren ut och som bodde i en affär. Man vet ju aldrig vilka läskiga sjukdomar de bär på.


Träffat den här galet söta kalven. Så himla fint med svart nos och överdimensionerade öron.Ätit crepes med kokosnötkräm och honung på en liten restaurang med galet vacker utsikt över havet. 


Och tittat på solnedgången varje kväll. Galet bra. 
12 kommentarer
Maja

Åh, det ser underbart ut ju!

Vicky

älskar hur du överanvändet "galet" i detta inlägg. (och jag kan så förstå varför. <3)

Jenny

Superfint!

Jessica

Alltså du, vilket äventyr du är på!

Lite filmiskt och overkligt, fintfint.

lovisa/polichinelle

jag dör.

marie

Så galet fint

Johanna Af Apel

Alltså gud vad vackert. Blir så extremt ressugen. Dör lite av de gosiga hundarna och avundas er för de otroliga naturupplevelserna och kokoscrepesen!

<3

Madelene

Hönan är T-rexens närmast levande släkting, så det finns kanske lite dinosaur i dem ändå.

in the comet

Wow, vilket underbart äventyr! Har aldrig varit i Asien utan valt att åka till Central- och Sydamerika när jag gjort längre resor men dina foton gör mig verkligen sugen på att utforska Kambodja. Har precis hittat din blogg och tycker den är himla fin!

Pearl

Sounds like you're having a brilliant time. The dog situation was exactly the same in India, so many cuties but I was told not to touch any. Next thin you know you've got rabies. Also most of them aren't used to the affection and can be a bit unpredictable. so be careful! Difficult for a dog lover :)

karoline

WOW WOW WOW WOW!!!!!!!!!!

Pablo

Underbara foton!