Livet just nu

De senaste dagarna har verkligen varit omtumlande. I torsdags åkte vi tillbaka till Phnom Pehn för att stanna en natt eller två, och sedan åka vidare mot Laos. Vi kom fram, checkade in på vårt guest house och gick ner till deras restaurang för att äta lunch. När vi kommer upp på rummet en timme senare är våra väskor tömda på golvet och allt blir kaos. Datorn, mitt teleobjektiv och hårddisken med alla bilder från resan är borta. Vi får kika på övervakningskameran och ser att en okänd kvinna lirkar upp dörren till vårt rum, och tio minuter senare försvinner hon med våra saker. Så himla frustrerande och sorgligt att alla bilder är poff väck, och så himla otryggt hjärtat blir. Kanske första gången i hela mitt liv som jag har haft hemlängtan.
Dagen efter vaknade jag med feber, ont i hela kroppen och världens huvudvärk. Eftersom Live mått dåligt hela natten bestämmer vi oss för att åka till ett internationellt sjukhus i närheten. Mitt superlåga blodtryck och min skyhöga sänka gör att jag blir inlagd på dropp och intravenös antibiotika resten av dagen. Dock får jag åka hem på kvällen med en påse full av mediciner. Love stackarn, har en parasit som antagligen kommit från dåliga krabbor.
Men! Vi mår mycket bättre nu efter några dagars medicinering. Vi fortsätter resandet på tisdag efter ett litet åyerbesök hos läkaren på måndag. Vi har siktat in oss på Laos och dess sötvattensdelfiner. Kanske rider vi på en elefant eller två. Avsaknaden av dator och kamerasladd kommer dock göra att vi hörs mer sporadiskt framöver, men då har jag ju desto mer att visa när jag kommer hem. Hoppas ni har det superfint och äter ohälsosamma mängder av jordgubbar i mjölk! Det är i alla fall vad jag hade gjort.
15 kommentarer
Jessica

Nej, men gud vad tråkigt och sorgligt! Och elakt, framförallt. Folk borde sluta sno!

Hoppas ni blir helt megakrya och får det fantastiskt i fortsättningen med delfiner och alla andra äventyr.

Kramkramkram.

lovisa/polichinelle

Åh fy fan.

in the comet - ögonblicksbilder från ett vardagsliv

Åh, nej så himla tråkigt och segt! Har ni kommit ihåg att anmäla stölden till polis på plats och ert försäkringsbolag? Det är viktigt för att ni ska kunna få ut ersättning på försäkringen!Hoppas resten av resan blir fantastisk och att inget mer drabbar er utan ni får var friska och lyckliga!

Malin

Nej vad tråkigt! Hoppas resten av resan blir bättre och att ni får se en himla massa söta delfiner. Krya på er!

Victoria

Usch vad trist med stölden och sjukhusbesök. Hoppas att ni slipper något mer av detta under resten av resan. Längtar efter att se dina fina bilder när än det blir!

Maja

Åh, men vad sorgligt på eran resa! Hoppas att allt ordnar sig på något vis!

Lisa

åh kram på dig! <3

Vicky

men NEJ!!! fy fan för sånt. reseförsäkring? håller alla tummar för en fortsatt fin resa, tycker ni ligger mycket plus på karmakontot nu. puss!

Ida

Usch, så tråkigt att höra! Men se till att ha roligt resten av resan och skapa minnen ingen kan ta ifrån er! :)

Sara

Usch fan så jobbigt. Hoppas ni mår bra trots omständighterna<3

Zandra

Men herregud vad hemskt. Kan ni inte få ersättning för allt som blev stulet? Bra att det är bättre i alla fall!

helly

Nej så himla tråkigt! Men hoppas resten av resan blir tipptopp!

Malin Aurora

Men fy vad hemskt!:(

Hanna

ÅH vad tråkigt! jag förstår hur ledsen och besviken du känner dig, blev av med min kamera efter två månaders resa i östeuropa förra året, har inte en enda bild kvar. det är en konstig känsla...

A PHOTO STORY - Elin Fredriksson

Åh, gud vad tråkigt!! :(