berätta för mig

Kan inte ni berätta något fint för mig? Om kärlek som känns i hela kroppen, vidunderliga äventyr, knäppa fakta om undulater, storartade drömmar eller kanske bara något litet som gjorde dig glad igår. Vad som helst helt enkelt. Det känns nämligen som att vi kan behöva lite magi denna regngråa torsdag.
53 kommentarer
diamaria

ah jeg har vært syk i over to år, men endelig begynner jeg å bli frisk! Så fantastisk herlig!!

Eleonore

Jag börjar äntligen att förstå matten och det är den bästa känslan i världen när något bara lossnar.

Malin

Den där killen jag träffade när jag bara var 16 år gammal finns fortfarande vid min sida 6 år senare och han är min favoritperson i hela världen!

Nastasja

Jag rensade min frys för att jag bakat tekakor och de fick inte plats med alla lussebullar jag bakade i juletid. Lade lussebullarna i en kasse och gav till en fattig kvinna i stan. Det kändes bra i magen!

Anonym

en person som jag var lite kär i för några år sedan har hört av sig till mig

Veronicato

Jag såg min andra Tussilago för i år och det gör mig så himlans glad! Att våren är påväg gör mig helt pirrig och glad i hela kroppen!

elin

* jag får leka hästägare hela helgen då ägaren till min medryttarhäst är bortrest.
* träffade killen som behandlade mig som skit i tre år och sa ALLT jag någonsin velat säga men aldrig vågat. kände mig så jävla stolt & stark efteråt. hade nog kunnat lyfta en bil.
* min bästa vän har börjat träffa en av min killes bästa kompisar. och hon säger att det pirrar! det har aldrig pirrat för henne innan. så himla fint! är så glad för hennes skull!
* för kanske en månad sen var vi tjugo stycken kompisar i london, drack ingefärsöl, skrattade hela tiden, var uppe sent och gick upp tidigt. och. såg status quo! en av mina bästa resor.

sånt behöver man komma ihåg ibland. speciellt när man sitter här och misstänks ha njurbäckeninflammation :(
puss

Emelie

Jag är så vansinnigt kär, både i en pojke och en stad. Det är magi för mig <3

Bellis

Undulater har rund tunga. Och de älskar saker som glittrar, typ klockor, smycken- allt bling-bling. Man kan dressera dem till att snatta sådant. Det är lite komiskt.

Maja

(Tack Jennifer!)
Jag är hemma själv och det är så himla skönt. Min pojkvän är bortrest och jag slipper flänga runt mellan hans och mitt hus, så nu bor jag BARA hemma denna veckan. Jag saknar honom såklart, men på ett sätt känner jag mig så fri och lugn som får äta frukost i mitt hus, sova i min säng och sminka mig i mitt badrumsljus.

Josefin

Våran skoltidning har släppts och det är så fint att äntligen stå där med tidningen i handen och få vara STOLT över att det står "Text: Josefin Lindberg"

Emma

- Jag hade medvind hem från skolan. Händer ca aldrig.
- Jag känner mig kreativ på ett sätt jag inte gjort på väldigt väldigt väldigt många år
- Igår innan jag gick och la mig började jag må dåligt, skrev det i ett sms till min kille som fortfarande jobbade. När han kom hem sprang han rakt in i sovrummet, väckte mig och frågade hur jag mådde <3 min drömkille alltså.

Bonnie

Jag sitter på Arlanda och dricker kaffe. För jag ska snart till london! Ska besöka Warner bros. Studios, brick lane och oxford street och jag är så himla peppad!

SOFIA

Jag planerar just nu sommarens festivaler med fina kompisar, underbara känsla när man har något så bra att längta efter så det pirrar i magen när man tänker framåt!

Josefine

När pojken man tycker om sådär extra mycket säger tar ens hand och och man blir så himla lycklig och pirrig i magen. När man tar mod till sig och säger att man tycker att han är den finaste och bästa.

frida

i helgen ska pappa och jag gå på eldkvarn och jag är så galet tagg eftersom eldkvarn är så bra. men också för att pappa är så bra

Alva

har tyvärr inte så mycket att bjuda på, det regnar mest inom mig och jag vet inte vad jag ska tro eller känna, men jag har en gullig systerson på 7 år som ger en fina kramar

Therese

https://www.google.se/search?hl=sv&safe=off&q=fruit+dove&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.45107431,d.bGE&biw=1170&bih=613&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=ZNRmUeLTL8at4AT_u4HYBw

Finast på väldigt väldigt länge!

Therese

https://www.google.se/search?hl=sv&safe=off&q=fruit+dove&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.45107431,d.bGE&biw=1170&bih=613&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=ZNRmUeLTL8at4AT_u4HYBw

Finast på väldigt väldigt länge!

Ida

Pratat flera timmar med fin vän och på vägen hem hit såg vi lila tulpaner. Tänk att de börjat komma fram i norrland, fastän vi har snö.

Sanna

Igår när jag jobbade sprang en liten pojke på typ 5 år fram och sa att ha tyckte jag var vacker. Hans kompis frågade lite retande om han ville gifta sig med mig och då svarade han "ja, kanske!" och sen gav han mig (eller mina ben för att han inte nådde högre upp) världens starkaste kram. Så himla gulligt, gjorde verkligen min dag! :)

Nelly

Jobbar på dagis som vikarie, och igår var det en liten flicka där som höll mig i handen och satt i min knä hela eftermiddagen. när jag skulle gå ville hennes minibarnhand inte släppa min och så sa hon "du är min allra bästa fröken". trodde hjärtat skulle brista för hon såg så ärlig ut och hade så runda kinder.

stina

jag tror jag börjar bli kär.

Mari

- Harry in Winter - Patrick Boyle
- Det spørs, som er en bok med filosofiske spørsmål for barn, med så himla fine tegninger til.
- At i kveld skal jeg treffe to jeg er veldig glad i, og vi skal se film og ta et glass vin.
- Gammeldagse drops
- En rød krukke med polkadotter på
- At mormor har sendt en stavmikser i posten fordi hun hadde to og vet at jeg elsker å lage smoothie og suppe.

Emma

Försov mig i morse = dunderångest redan från start. Blev så himla less på livet, så efterlyste världens bästa livstips på instagram. Fick så himla mycket pepp från mina följare så ångesten var helt enkelt tvungen att dra åt pipsvängen. Tre espresso senare och så hade jag massvis med ny energi. Himla bra.

Esmeralda Edenberg

När världens finaste pojkvän kommer med så fina och slumpmässiga kommentarer som "Jag antar att vi helt enkelt får stå här och vänta och se vackra ut. Sånt som du är bra på liksom." eller "Det är klart som fan att jag älskar dig." Såna små ord sätter sig riktigt djupt och man blir bara sådär superglad att det inte går att beskriva med ord... <3

Henrietta

Fick äntligen byta båge på mina glasögon som varit trasiga i över ett år och min bästa vän hjälpte mig böja till dem genom att skölja bågen i hett vatten först.

Anonym

- såg en av mina förebilder igår och det var så häftigt, blev alldeles starstruck och det är en sån himla bra känsla hihi
- ska till london om två månader och en dag, såååå bra blir det
- det är fredag imorgon!

fotograferats.blogg.se

Försov mig också i morse, kom försent med sminket och hårborsten väskan och inget kaffe i kroppen. Ändå lyckades jag gå och fånskratta åt allt idag och roa min omgivning som har pikat mig hela dagen för jag försov mig.
Sen skickar jag sms till gubben och råkar skriva: "Jag råkade förlova mig i morse, så jag stannar lite längre på jobb idag" istället för försova...

-När någon utbrister: Men har du sett så många ketchupbägare innan nånsin! på en hamburgerrestaurang och man då känner att man måste fota dessa och lägga upp på fejjan. Hindrade mig i sista sekund när mobilen ändrade ä:et till ett ö och det helt plötsligt blev väldigt opassande...

-Igår hade jag besöksrekord på bloggen. Trivialt, men upplyftande :)

Frida

Hahaha det här med undulater <3 <3 En av våra honor (Shinju http://i1258.photobucket.com/albums/ii534/Dezdemonas/ettan13eapril-2.jpg ) ligger på fem ägg nu, så jag hoppas på april-bebisar snart! Skönt att man kan lura hit våren på något sätt när den nu ska vara så himla seg med att komma igång på egen hand.

Ida

Imorgon ska jag på konsert. Ska glömma alla besvär och tappa bort mig i ett hav av sjungande människor och blinkande ljus!

Maria Z

Hade en underbar känsla i hela kroppen idag. Inget speciellt hände egentligen, bara en föreläsning och plugg i biblioteket. Men ändå. Solen sken och jag log mot främlingar i bussen. Kanske för att jag hade en perfekt hårdag och kände mig extra självsäker. Eller kanske för att det är fredag imorgon och jag är ledig.

Nina

Grät vackra tårar av lycka och lättnad idag, för på tisdag så får jag återförenas med min pojkvän. Han har varit bortrest i 3 månader, och vår längtan har gjort oss nykära - på nytt! Jag saknar honom som jag spricker, men visst finns det en speciell tjusning i det?

Agnes

Jag fick veta att jag skrev ett A på det svåra kemiprovet! Det gjorde mig glad.

Nu är jag så sjukt sugen på choklad. Din fika-bild i förra inlägget gjorde det inte bättre...

hanna

Igår blev jag friskförklarad från min anorexi, det känns så fruktansvärt bra, för det är något jag kämpat för i flera år och nu har jag en hel hög med lyckliga bubblor i magen!

Johanna

Ditt hår är guldigt!

jennifer

Vacker bild! :)

Lisa

Hmm.. kanske när jag och några kompisar körde "pekleken" (vet dock ej om den heter så?) då man säger typ "vem är snällast" och så pekar alla på den de tycker är snällast osv... I VILKET FALL: typ alla pekade på mig på just snällast och vem som hade finast näsa haha. Något så banalt som en lek som gjorde mig så varm. Ser mig nämligen inte som en såndär supersnäll person och min näsa har alltid varit en potatisnäsa??? Aja det var i alla fall en sak som förhöjde både mitt självförtroende och självkänsla.

Madeleine, FEMINIST/VEGAN/VOCALIST

att min flickvän började gråta för att jag bröt ihop över min låtsasfarfars bortgång. jag måste ha hittat den finaste, som blir så pass berörd av någon annans sorg. tragifint helt enkelt.

Anonym

Det fina i att ha en mamma som lyssnar på ens eviga tjat om grisar, som styrker en över håret när man rullar ihop sig till en liten boll av koncentrerad tentaångest och som gör en stor mugg kakao kl 22.30.

Mau Z

Jag såg tre rådjur igår, bara på granntomten! Så söta.

Gry sol

Vi var på samma fest & han la sin hand på min axel & sa hallå (han som varit den finaste jag vet sen jag först såg honom för nästan två läsår sedan)

Beata

Jag har min spanska utbytesstudent hos mig och det är super. Vi går på bio, museum och jag försöker visa henne allt Stockholm har att erbjuda.

Evelina Nilsson

Att ligga i hans famn och gråta ut om allt för att livet blev som det blev, men vara tacksam för omfamningen på samma gång!

jasmine

Den där lilla känslan om att allting kommer ordna sig, även fast det stundvis känns som att ingenting är värt att kämpa för eftersom att det inte kommer bli som jag planerat.
Men det kanske blir något annat?

lilly

min vän sa: ska du?
och jag svarade inte för jag gick fram till honom och tittade in i hans ögon och sen så dansade vi bara.
han höll om mig och jag skakade om fingrarna men var alldeles lugn i magen
sen var låten slut och jag gick
vet inte om han tittade efter mig men jag drömde om honom den natten

Lina

stod allra längst fram på mumford & sons på annexet för snart exakt två dygn sen. det var så himla fint och jag vill bara tillbaka till den där överväldigande lyckan. ruset liksom. idag är det snöblandat regn och jag känner mig helt tom (men snart är det sommar)

Tess

Det finns saker som inträffar på resor som sedan blir "stående skämt" :-) När jag körde bil i Skottland med min syster, tre vänner och min sambo så var vi nästan framme vid Eilean Donan Castle. Precis i en kurva utbrister min sambo högt: "OJ! En emu!!" Jag hoppar till av det och kör upp på en vägkant innan jag får bilen på vägen igen. Trodde han hojtade till för att något var på vägen liksom :-S Efteråt säger han: "Nej, det var visst en hjort". Uhm...??? :-D

Wilma Rogersdotter

Håkan Hellström släppte idag ännu två mästerverk. Jag är kär.

Linnéa

Min bästa vän är så fin och jag älskar honom så mycket. Världens bästa känsla att jag vet att han ALLTID är där för mig, även om han verkar väldigt krass på utsidan.
Upp och jobba i stallet imorgon också, alltid lika svårt att komma upp 6.15 en lördagsmorgon men alltid lika värt när man väl är i stallet med hästarna.

Matilde

Jag har utmanat mina rädslor och känt mig FRI!

Maja

Även om det inte är torsdag längre så finns det kärleks-magi ifrån finaste musiken som mumford and sons spelar, ton för ton, och ord för ord som gör mig helt galet glad! Tack och lov för musiken!

Linda

-Jag har fått ett sjukt efterlängtat brev från min brevvän i Ghana.
-I sommar ska jag åka till Prag och Taize, ett kloster i Frankrike.
-När jag sommarjobbar i två veckor ska jag bo i min farmors sommarstuga vid Vättern med en vän.