stormbrownies
Idag blåser det full storm här i Edinburgh, vår ström svajar till vid varje extra stark vindpust och våra fönster skallrar ordentligt. Så idag håller vi oss inne, dricker té och äter brownies som jag bakade igår. Vi korade den till "the most chocolaty chocolate cake ever", och det kan ju inte ni gå miste om, så här är receptet!
Du behöver:
4 ägg
5 dl socker
200 gram smör
200 gram choklad
1 dl kako
3 teskedar vanlijsocker
3 dl mjöl
Gör såhär:
1. Smält chokladen och smöret tillsammans i en kastrull.
2. Vispa ägg och socker poröst,
3. Rör ihop chokladen + smöret med äggen + sockret,
4. Blanda alla torra ingredienser och rör sedan ner med resten av smeten.
5. Smöra en form och pudra den med kakao, sedan in i ugnen på 200 grader i typ 15-20 min.
6. Vänta tills kakan svalnat och skär den sedan i små rutor.
Klart att ätas!
de ser grymt goa ut må jag säga!!