finbesök

Titta vem som är här!! Love kom i fredags och ska hänga med mig i Edinburgh innan han åker ner till Oxford och pluggar igen. Hur fint som helst. Hitills har vi mest pluggat på olika fik och umgåtts med min fina lilla lägenhetsfamilj. Och igår klämde vi in oss med tusenmijloner irländare på Malone's och tittade på hurling (kanske världens knäppaste sport), såg ut som två frågetecken när alla jublade och skrek, förstod ju ingenting. Efteråt tog vi igen oss med hamburgare och konstaterade att det här med sport kanske inte är vår grej ändå, och skrattade tills vi grät tillsammans med mina fina vänner. Galet bra.
 
Och hallå, tusen tack för allt fint ni kommenterat i förra inlägget! Ni är ju bara för bra. <3
4 kommentarer
Victoria

kommer alltid till att själv vilja studera nere i Skottland då jag läser dina inlägg, blir alltid ett leende på läpparna~

Svar: Åh, men vad glad jag blir!! Puss!
Jennifer

Emely

Alltså är ni ett par eller bara vänner?? Har kikat igenom arkivet men är fortfarande osäker:)
I vilket fall så älskar jag ig och din blogg! Kram

Svar: Vi är vänner! :) Och tusen tack fina du!!
Jennifer

Nastasja

Åh vad mysigt! Och den hamburgaren..... *dreggel*

Svar: Åh, hamburgaren var verkligen SÅ god.
Jennifer

Anna

LOVE! Han är en av min lillebrors bästa barndomsvänner! Vad konstigt! Världen är bra liten :) Är du från Växjö? (Sorry - har sneakat på din blogg ett par dagar nu, älskar dina bilder!)

Kram från London!

Svar: Åh, men vad knäppt och fint!! Jag är uppvuxen utanför Ljungby, men gick på Katedralskolan i Växjö, i samma klass som Love. :) Och tack!!
Jennifer