sista oktober.

Lite såhär såg min gårdag ut:
 
Jag hade bestämt att jag skulle få sova precis så länge som jag behövde och ställde inte klockan, men var ändå klarvaken klockan 7. Börjar varje dag med att tända mysbelysningen, blir så mycket lättare att hantera höstmörkret då. Här låg jag och scrollade genom instagram samt bloggade innan jag steg upp. 
 
Sedan var det dags för frukost! Slog på stort och gräddade våfflor som åts med kokos och granatäpple. Och så den obligatoriska koppen té.
 
Såg ut såhär. Testade något nytt och skippade mascara helt, så skönt att kunna gnugga sig i ögonen utan att förstöra hela ansiktet.
 
Spenderade förmiddagen på costa och pluggade i några timmar. Har en uppsats som ska vara klar på fredag som utgör 100% av mitt betyg i den modulen så det viktigt att den blir perfekt, men än så länge känns det bra!
 
När hjärnan blev mos och behövde en liten paus gick jag ner mot Princes Street för att utträtta lite ärenden och fånga de sista timmarna dagsljus. 
 
 
Genom Princes Street Gardens där löven yrde i vinden.
 
 
Skrattade högt åt denna lilla söta som kämpade så hårt för att undvika de flygande löven.
 
Gick där bland lövvirvlarna, lyssnade på Woodkid, hamnade i ett lyckorus och bara älskade livet. Så fint.
 
Misslyckades helt med att köpa en pumpa (hur kan de vara slut i precis varenda affär??), kom hem och pluggade lite till innan jag bäddade ner mig i Fatou's soffa. Vi åt halloween-cupcakes och kollade på Sinister och ALLTSÅ, fy fasen vad läskig?! Vi satt på helspänn exakt hela tiden, skrek högt flera gånger och var tvungen att pausa mitt i för att det blev alldeles för mycket. Puh. 
 
Och <3 x 1000 till er för alla fina kommentarer på förra inlägget, ni är ju bara för bra!
 
 
 
13 kommentarer
Victoria

alltså dina bilder <3 åh vad jag skulle vilja möta dig och prata foto över massa te. tror det skulle vara så himla givande, liksom älskar att prata med kreativa människor. glad november! :)

Svar: åh, men ja!! kom hit så pratar vi massor foto!
Jennifer

Ebba Molin

men åh vad jag älskar dina bilder! så vackra och härliga. kram

Ebba Molin

men åh vad jag älskar dina bilder! så vackra och härliga. kram

Svar: Åh, tusen tusen tack!
Jennifer

Linda

vackra bilder:D

Svar: Åh, tack snälla!
Jennifer

Emelie - Lever drömmen i Paris!

Håller helt med om att osminkade ögon är underskattat. Så underbart at kunna gnida och gnugga hur mycket man vill. Råkar alltid göra det när jag har mascara, just för att jag är så ovan vid mascaran...

Ps. Älskar hur man skådar ett kuddvecksmärke i ditt ansikte. Blev vardagligt vackert, på något vis.

Svar: Håller med till fullo! Jag som alltid har smink runt ögonen var helt lyrisk när jag insåg att jag faktiskt kunde gnugga till utan att smeta ut mascaran :)
Och det är faktiskt ett ärr! Fick det när jag var tre då jag, sittandes på en cykel med stödhjul, sträckte mig och försökte klappa en ko över staketet men kraschade rakt in i taggtråden i stället, som det kan gå. :)
Jennifer

Emma

hahaha! jag och min syrra reagerade precis likadant på den filmen. vi skrek "orkar inte mer!!" framåt slutet. och alltså asfint utan mascara! synd jag inte tycker jag passar i det :(

Beatrice

Alltså, Edinburgh? Dör så vackert. Och den där cupcake-grejen såg ju helt stört god ut! Plus våfflorna... Är det gott med granatäpple och kokos alltså? Känns lite halvt torrt liksom, men kanske fräscht också?

Svar: Åh, men ja!! Edinburgh är <3 <3 < 3Och granatäpple är ju saftigt så det var faktiskt inte torrt alls! :)
Jennifer

Maria Ekblad

Åh alla ekorrar du fotar hela tiden!

Svar: haha, visst är de helt fantastiska?!
Jennifer

Vega

Alla dina inlägg är så underbart vackra!

Svar: Åh, tack fina!!
Jennifer

Daisy

åh vad go frukost<3

Sofia

Gillar din blogg, du inspirerar mig till att fota mer och lära mig kameran och jag blir också nyfiken på den härliga staden, verkar så mysig! Sen måste jag fråga var din snygga tröja, som du har i det här inlägget, med låg polo-kant är från?

Svar: Åh, tusen tack fina!! Gör mig så glad! <3 Och tröjan är från h&m! :)
Jennifer

Nastasja

Alltså, drömgoda våfflor?! Och helt UNDERBART vacker i no mascara!

Svar: <3!!
Jennifer

Johanna Andersson

Alltså, Jennifer. Du är så fantastiskt, jäkla snygg! Bara så du vet. Kom ihåg det!