aprilsolen, gapskratt och våfflor.

Vi kikar lite på hur det såg ut när Sinéad hälsade på i helgen! En liten recap för att friska upp minnet: hon bodde med oss förra året och pluggade physiotherapy på QMU, men hoppade av då hon kände att det inte var rätt för henne. Och nu har hon kommit in i Aberdeen och ska plugga engelska till hösten! Jaa! Så hon var här i Skottland över helgen för att kolla läget inför September.
 
 
Här är hon!! <3 Som jag har saknat henne. Jag var tvungen att attack-krama henne minst tre gånger på raken när hon hoppade av flygbussen nere vid Princes Street. Vi gick upp till lägenheten, pratade i mun på varann och gjorde ett tappert försök att sammanfatta de senaste månadernas livshändelser. Det är så himla fantastiskt med människor vars umgänge och närvaro är så naturlig att det känns ungefär som att ha återfått en förlorad del av sig själv.
 
 
 
 
 
När Fatou kom hem från QMU efter att ha lämnat in två uppsatser gick vi och åt middag. Sinéad fick bestämma och In Dehli var det självklara valet. Efter maten drack vi den godaste chai masalan (okay, jag har bara provat 3 ställen, så det kanske inte är helt sant, men jaja) i stan och skrattade tills tårarna rann.
 
 
 
 
När vi ätit färdigt sken solen fortfarande, klockan sju på kvällen! Hur galet? Så vi gick till the Meadows och pratade ikapp i solen och bara njöt av att vara tillsammans igen.
 
 
 
 
På lördagen skulle Sinéad åka till Aberdeen så vi steg upp tidigt och åt frukost tillsammans. Har saknat dessa stunder så otroligt. Chantel skulle varit här också, så hade vår lilla familj varit fulltalig. Efter frukosten vinkade vi hejdå till Sin, och Fatou och jag spenderade dagen med att plugga. 
 
 
 
 
 
 
När kvällen började närma sig promenerade Fatou och jag ner mot Waverley för att möta upp Sinéad. Vi tog en omväg genom Princes Street Gardens bara för att njuta lite extra av solen. Magnolian blommade och det luktade nyklippt gräs. Och alltså, titta bara på den här himla drömstaden va.
 
 
 
 
När Sinéad kom skuttande pga asglad och visat bilder för oss på Aberdeen (som för övrigt ser ut som en himla drömplats det också), gav vi oss ut på jakt efter mat. Fatou och jag hade tittat ut ett nyöppnat ställe på George IV Bridge med falafel, burgare och pizza, som vi bestämde oss för att testa. Vi kom därifrån med varsin helt galet god falafelwrap som vi inmundigade i solen på Greyfriars.
 
 
 
 
Vi satt där och pratade om livet och drömmar, testade reflexer och matade ekorrar, tills solen försvunnit bakom trädtopparna och vi bestämde att det var dags att bege sig hemåt igen.
 
 
 
 
Mmm, glass, jag vill ha glass, råkade jag visst säga högt och de andra svarade med ett rungande YES! Vi gick bort till den italienska restaurangen i närheten som också har en liten glasskiosk vid sidan om. Resten av kvällen spenderade vi framför youtube och tittade bl a på detta och detta, och skrattade så att tårarna sprutade.
 
 
 
 
Och så kom söndagsmorgonen och det var dags att säga hejdå. Men först gräddade jag en hög med våfflor som åts med jordgubbar, bananer, blåbär och lemoncurd. Det kändes ungefär som att få tillbaka en liten bit av vårt gamla liv då vi hade brakfrukost tillsammans varje söndag, och vi försökte förtränga att det här var sista morgonen tillsammans på flera månader. Längtar så till nästa läsår då Sinéad bara är en 3 timmars bussresa bort. <3
 
 
38 kommentarer
Emelie Blad

Men, vilken återförening, ditt inlägg bara spirar om trygg lycka!! Vad man blir meddragen. Dessutom lyser Sinéads ögon på alla bilder, tycker jag... :)

hanna, förbanna

så fint! Älskar för övrigt Lord of the Cats-tröjan <3

Nastasja

Det här inlägget får mig att vilja fälla ett par glädjtetårar typ. Så himla fint med reunions!!!!

Robex Lundgren

finna bilder

Oslofru

Vilka underbara bilder! Hoppas du får en fantastiskt fin måndag!! :D

Beatrice

Alltså wow. Orkar inte hur fint allt är, och drömstaden non the less alltså! Någon gång i framtiden, någon gång i framtiden. Tills dess njuter jag av dina underbara bilder och berättelser, och ler framför skärmen av att se hur glada ni alla är över att hänga tillsammans igen!

Vicky

åh. det sämsta med att bo all over the world = vara ifrån folk. men att återförenas med dem = best. feeling. ever. fy fasen var skottland ser vårigt ut nu!!! baked potato shop-bilden är den sagodrömmigaste jag sett här inne på länge. PUSS finaste kickass-du

ISA

er vänskap känns så himla avundsvärd. Vänner är livet alltså <3 och varje gång du visar bilder från Edin så känns det som det är en småstad!? Hur stort är det egentligen? Har ni H&M? ;) haha referensramen liksom.

louie

Ett sannerligen mysigt inlägg med ett sådant fint återseende vänner emellan.

Alicia

Alltså så så fint beskrivet och fångat. Saknar verkligen mina vänner som bor utomstads nu.

chrissy

åhh blir helt sprallig av det här inlägget jennifer!! och VART kan en få tag på en lord of the cats-tröja!?!? FAN-TAS-TISK. och håller med vicky alltså. baked potato shop-bilden får en att vilja packa väskorna och åka dit och köpa sig en bakad potatis med ost & vita bönor och sitta där i solskuggan. så. himla. bra. bild. (och du = bäst) <3

Mari

Åh, så fint med besøk! Blir flott å bo nærmere hverandre neste år!

Josefin

Vilket mysigt inlägg med jättefina bilder!

Jenny

Fy fasen vad jag saknar dig!

Robex Lundgren

finna bilder

Alina

Fina bilder! :)

Michelle

Så himla mysigt! :D

Fröken Grön

Vilket härligt inäg om återförenandet! :D

Louise

Underbara bilder!

Gina

Så härligt! :)

Annster

Härliga bilder :)

Sofia

Ser så härligt ut!

Amanda Niclasson

Så fina bilder!

Kajsa

härliga bilder !

Junitjej

Trevliga bilder!,

Mia Elisa

Så fina bilder, och staden ser otroligt vacker ut! :)

Jasmine

Ett sådant härligt och varmt inlägg. Dessutom är bilderna så himla väl fotograferade.
Kram

Mohammedi's | Art, model & designer

härliga bilder!!

Frida

Asså först så måste jga ju bara säga standardgrejorna 1) såna jäklarns fina bilder du tar 2) vilken jäklarns fin stad du lever i och 3) vilka jäklarns fina vänner du verkar ha <3 men sedan måste jag ju bara fråga om var lord of the cats-tröjan är ifrån? Den är ju typ perfektion?

tommy

fina bilder =)

mollyabout.blogg.se

Vad fina bilder:)

Molly Rodin

Så härliga foton!

Sofie Selling

Galet fina bilder & fin bildhistoria till! Att ha en vän som är likt en förlorad del av en själv är så vackert kompletterande!

Sofie Selling

Galet fina bilder & fin bildhistoria till! Att ha en vän som är likt en förlorad del av en själv är så vackert kompletterande!

Klara Norström

Åh va härligt!! Fantastiska bilder :D

annelie

mm mums med våfflor =)

Ebba Molin

Åh så himla fin! Blir så glad i magen varje gång du skriver några rader och visar ögonblicksbilder. Kram

Anneli

Åh vilka fina bilder du tar! Våfflorna ser magiska ut.