lördag.

(gif)
 
 
 
Igår yrde snön utanför och la sig försiktigt på marken innan den försvann igen. Jag virade halsduken extra tätt om mig och klev ut i ovädret, tre minuter senare var jag vit av snö och totalt dyngsur. Men skallrande tänder och blöta kläder till trots var det så väldigt fint ändå, jag blir så himla barnsligt lyckorusig i magen av virvlande snöflingor. Annars hängde jag mest i min säng, sträckläste 200 sidor i årets tredje bok (!), lyssnade på Alt-J's album This Is All Yours minst tre gånger, och drack kopp efter kopp med té. Betraktade mina blåslagna ben och förbannade personen som tyckte att det var en bra idé att designa en säng med utstickande kanter. Det är helt klart inte optimalt för klumpiga personer som jag.
 
Förresten, tack för alla varma tankar ni skickat mig de senaste dagarna. <3 Och är det inte fint ändå, att stormen Egon drog in över Sverige igår, då Snobbens "riktiga" namn var Egon? Mamma sa att det var nog Snobben som "busade så att det blåste", en fin tanke.
 
 
23 kommentarer
Nastasja

Men gifen, ärligt talat. Så fin!

Lotta

sååå fint!

Maria Ekblad

Så fin gif och fina bilder! Och åh vilket fint sammanträffande. <3

Ellen Lindberg

Jag älskar snön. Bilder likt dessa får verkligen lyckoruset i min kropp att virvla igenom varenda liten millimeter av kroppen. Så fint!

Och ja, en väldigt fin tanke! Såklart det var han.

Daniella 🌙

Hoppas vi får lite snö här i syd i år.

PS. Planerar Edinburgh nån helg i mars. Skulle du vilja kanske ta en fika?

Svar: Åh, men shit vilket sent svar!! Förlåt för det! Och absolut, jag är alltid fikasugen! :) Lägg till mig på FB så kan vi höras om det när det börjar närma sig! Kram!
Jennifer

F R I D A ▴

älskar dessa bilder, så himla fina!

Mari

Enig! Nysnø er virkelig noe av det som gjør meg gladest i hele verden. Blir en sånn helt forelska følelse.

Diman Dilir

mysiga bilder!

Beatrice

<3 Enda snöfallet jag försökt fånga på bild i år lyckades inte, och det var förresten förra året nu i December ja... Men det här är superfint, älskar verkligen gifen! Och din text är makalöst bra på att ge mig mys-känslor!

Amanda Jona [SPONTAN]

Vackra bilder :)

Elin

Åh så fint med snö <3

natalie

så underbara bilder! älskar gif'en!

ISA

Mysdag att vara inne och läsa en dag som igår. Här är det busväder med.. tror dock inte jag uppskattar det lika mkt som dig. haha. #hatakyla

Lina

Så fina bilder! :-)

silja

hej där! far man fraga vilka tre böcker det är du har läst/läser just nu? är inne i en sa bra läsperiod just nu och behöver lite tips/inspiration :)

Emelie - Lever drömmen i Paris!

Åh, verkligen fint det där om Snobben och Egon. Den symboliken gillade jag. :)

Ps. Mina ben ser precis likadana ut. Klumpmostrar som man är har man alltid benen täckta av blodklumpformade tatueringar.

Johanna

Jättefina bilder!

Ebba Molin

så underbart fina snöbilder... kram!

Sandra Lundin

Alltså åh, så underbart!
Älskade förresten din videoguide några inlägg ner. Tycker ditt ärr på kinden är så fint och din dialekt härlig. Många komplimanger i en och samma kommentar nu ;)

Josefin

Så himla sorgligt med er lilla Snobben. Men fint det din mamma sagt :)
Du får jättegärna berätta vilka böcker du läst, om du tyckte det var något att läsa förstås. Alltid lika roligt med boktips, då ett stående nyårslöfte för min del är att klämma in lite skönlitteratur (eller iaf fritt vald litteratur) mellan studielitteraturen också.

Kristin

Åh, vilka vackra snöbilder. Den tredje är helt magisk!

Anonym

Hej!

Jag kom in på din sida på ngt sätt.. Har läst lite och ska fortsätta med det, du verkar va en intressant person! Kul och bra blogg!

Rebecka

S-N:Ö! Gifen är otrolig Kram