en söndag i Trondheim.

Igår vaknade jag hos den här (och Päron som ligger bredvid under täcket)!! Peppen på det! <3
 
Vi gjorde iordning frukost.
 
Det blev bryggkaffe (<3), mjukost, selleri, ananas och ägg. Dröm.
 
Efter frukost gick vi ner till hamnen.
 
 
 
 
Och promenerade längs med havet och kämpade mot stormvindarna som jag visst tagit med mig från Skottland.
 
 
 
In bland små, färgglada hus.
 
Och uppför den här backen.
 
Himlen den här dagen alltså, fattar inte hur fin. Och alla små, fina skandinaviska trähus känns så himla trygga i bröstkorgen.
 
 
 
 
Upp till Kristiansten festning där vi åh:ade över utsikten och de helt fantastiska molnen.
 
 
Väl tillbaka i stan igen värmde vi fingrarna och drack varm choklad med mjukglass. 
 
 
Vi promenerade tillbaka igen, och 5 timmar efter att vi gick ut var vi tillbaka i lägenheten. Vi var vrålhungriga och värmde tacopaj på direkten. Och det finns ju kanske inget mysigare än att komma in efter en dag utomhus, med kalla kinder och tomma magar, sitta kring ett trångt bord och äta middag tillsammans.
 
Efter maten kraschlandade vi på respektive säng och tittade på tv/redigerade bilder/läste.
 
Efter ett tag satte Johanni igång med att baka semlor, vilken fantastiskt syster jag har va? Och efter att ha craveat semlor i flera veckor fick jag äntligen äta mig mätt på mandelmassa och grädde. Bäst. Så himla bra första dag i Trondheim.
 
 
25 kommentarer
Emelie Blad

Åh, vilken helfin dag! Måste vara sådan lycka att få hänga med din syster igen.. och semlorna, va, jag hade inte kunnat vara mer avis!

Emelie Blad

Åh, vilken helfin dag! Måste vara sådan lycka att få hänga med din syster igen.. och semlorna, va, jag hade inte kunnat vara mer avis!

Frida

Selleri???????? (bilderna är fantastiska, men det vet du att jag alltid tycker!)

Svar: Hahaha, jag älskar selleri!!! Så gott! Och tack!!
Jennifer

Lovisa Wallin

gud så mysigt det ser ut! och vilka fina gator!

Carina

aaaah, ar SA JEALOUS. mina foraldrar ar fran Norge (flyttade till Smaland precis innan jag foddes). Ar sa homesick nu. Orkar inte att jag associerar Edinburgh med pluggangest just nu (hur har jag angest nar jag ar pa uni varje dag???) sa till helgen tar jag nog lite ledigt.

Superharliga bilder- blir ju homesick MEN det ar det vart. Njut av att vara bortrest etc! Mer bilder pleeease.

hanna, förbanna

molnen <3

Klara

Första dagen?! Det där är ju mer än jag hunnit med hittills i år.

Maria

men åhhhhh så fina miljöer och så mysigt det ser ut!

Nastasja

Åh vad härligt det ser ut! Blev blixtsugen på tacopaj med, mmmmm <3

Sabina

Vilka jättefina bilder! :)

elise

såå mysigt! och herregud vad goda semlorna ser ut. nommmnomnom<3

Amanda Halldan

ser ut som en väldigt fin stad!!

ISA

men alltså såå fint! blir nästan sugen på kyla och isvindar nu bara för känslan att komma in i värmen och äta semlor <3 får man fråga vad syrran din gör där? kanske inte precis första staden man tänker på att flytta till! :) eller? hehe. kram!

V

Hej Jennifer!

Tack för en superhärlig blogg. Jag undrar om du har svar på en fråga angående studier i Skottland. Som jag förstått det är ett av kraven för att få utb gratis att man ej påbörjat universitetsstudier i Sverige ännu. Vet du om det gäller enbart program eller även kruser i Sverige? Jag ska läsa en kurs nu i vår på GU och vill inte sumpa mina chanser att läsa gratis i Skottland i framtiden. Sååå tacksam för svar.

Allt gott!
Vendi

Ebba Molin

Åh vilka magiska bilder. Hela Norge verkar ju underbart fint...

tommy

fina bilder

Emelie

ALLTSÅ JENNIFER!!! Din kommentar om att jag skulle vara någon sagokaraktär ur en favoritbok - kan vara det finaste någon har skrivit till mig någonsin! Fina fina du! Jätteroligt att du uppskattar mina inlägg :) Tappar följare dagligen känns det som, så ibland undrar jag om ingen tycker om när jag uppdaterar mer frekvent ^^

Superfina bilder!!!

Lotta

men åh så mysigt!

Vicky

åh fina norge. <3 och din syster verkar vara så himla gullig. som du, minst! (och vi ska ju _så_ bli vänner irl snart du och jag vettja.)

Sandra Lundin

Men alltså, åh vilken dag!

Maria

Åh, jeg var faktisk også i Trondheim den søndagen! En utrolig koselig by (selv om mitt hjerte banker hardest for Bergen, hehe) :=)

Mari

Mormors er den fineste kafeen i Trondheim! Når jeg besøkte noen venner der ble jeg og tatt med dit. dødskult! Fikk litt hjemlengsel nå, hehe.

Mari

Mormors er den fineste kafeen i Trondheim! Når jeg besøkte noen venner der ble jeg og tatt med dit. dødskult! Fikk litt hjemlengsel nå, hehe.

Mari

Mormors er den fineste kafeen i Trondheim! Når jeg besøkte noen venner der ble jeg og tatt med dit. dødskult! Fikk litt hjemlengsel nå, hehe.

Johanna

Jättefint! Bor i Oslo men har aldrig varit i Trondheim. Nu blir jag jättesugen på att åka dit och fota!