fredagsglimtar

Åt frukost länge och skrev massor. Har kommit in i någon slags skrivperiod igen och orden bara faller på plats. Galet bra.
 
Vi skulle grilla hemma-hamburgare och sötmajs, men solskenet byttes ut mot ösregn på tre sekunder, så vi hade golvpicknick i stället. Och alltså, på riktigt den godaste hamburgaren jag ätit - med honung, chilli och stark cheddar. Vi tog vårt första bett, bara stirrade på varandra för att det var så gott. "Oh god" var det enda vi kunde säga. Bra betyg.
 
Och dagarna fylls sakta av vardag och rutiner. På måndag börjar jag en distanskurs i kriminologi på Stockholms Universitet, så jag smygstartade lite för att vara ordentligt förberedd. Detta innebär att jag kommer plugga på 150% detta läsåret, men det är ju SÅ instressant och kul att lära sig nytt, så jag tänker att det ska gå ihop sig ändå. (Lägg märke till Paris-guiden i kanten, om mindre än en vecka är vi där!)
 
På kvällen tog jag en långsam promenad genom staden, och konstaterade att Edinburgh är som vackrast strax innan skymning.
 
Och dagen avslutades med filmmys i soffan. Popcorn är vår nya grej och vi experimenterar hejvilt, igår blev det blå karamelliserade popcorn + salta chillipopcorn. Perfekt att knapra på under läskiga filmer eller dokumentärer om svarta hål.
13 kommentarer