precis just nu

 
 
Precis just nu: rullar jag runt i sängen, njuter av att vara den enda som är vaken, och skriver blogginlägg. Jag har fönstret på vid gavel, utanför smattrar regnet mot taken och duvorna kuttrar mjukt i trädet utanför. Bäst, älskar mornar.
 
Precis just nu känner jag mig: trött och lite ont i halsen (kanske jinxade det lite för mycket när jag höll ett hyllningstal till mitt immunförsvar, heh), men glad!
 
Precis just nu är jag glad över: att jag har så många fina människor i mitt liv, över att jag orkat mig igenom ännu en termin, att jag har sommarlov, att jag har så mycket inspiration och lust att skapa (måste bara hitta tid till att göra), och livet i allmänhet. Typ så.
 
Precis just nu är jag nervös för: många nya, lite läskiga grejer jag ska göra i sommar. Den första händer redan nästa vecka då jag ska träffa en av mina lärare (han som tror att patriarkatet är en myt, om ni minns?) och diskutera feedback för en uppsats där han hånade feminismen, vilket inte riktigt känns okej för en universitetslektor. Håll tummarna för att jag kommer lyckas hålla mig lugn och sansad (dvs hålla min angry feminist voice i schack)!
 
 
 
 
Precis just nu längtar jag efter: stunden då vi skrivit på ett lägenhetskontrakt för nästa år. Vet att jag tjatar om detta hela tiden, men hur svårt kan det vara att hitta en vettig lägenhet som inte kostar skjortan? Och att få träffa Otto igen, så klart. 
 
Precis just nu är jag sugen på: kaffe. Mmm, kaffe. Vilken tur då att jag har en rykande varm kopp precis bredvid mig!
 
Precis just nu på bloggen: känns det så himla fint att vara tillbaka och blogga ordentligt igen. Jag har saknat den här lilla internetplatsen så galet mycket!
 
Precis just nu i livet: känns mycket, det mesta, väldigt väldigt bra. Livet har varit väldigt snällt mot mig på sistone, och det är jag så otroligt tacksam för! 
 
 
(lista skamlöst snodd från Amanda
10 kommentarer