analogt - Stockholm

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Några ögonblick från min och Nastasjas Stockholmsvisit som förevigades på bild; trötta personer på det väldigt försenade tåget, en brinnande kvällssol, Stockholm i skymning, snyggnastasjan in action, och Hertha Hillfon utställningen på Liljevalchs. Älskade barnen som sprang runt på utställningen och kommenterade konsten på barns oförställda och rättframma sätt. Så fint. 
 
13 kommentarer
Molly Rodin

såå otroligt vackert!

Klara Amanda

Fotade analogt på gymnasiet en kort stund när vi fick låna kameror från skolan. Blir så sugen på att köpa en egen analog när jag ser dina foton! Så himla fint ju.

Sandra Leone

Åh vad sugen jag blir på att fota analogt nu. Jag är galet sugen på en egen analog kamera nu. Älskar forresten första bilden, så himla fin.

Nastasja

Åh, så mycket fint det blev! Hittade en analog kamera på en marknad i Nice men den kostade €50 :( så den fick ligga kvar på bordet...

Frida

Men åh vilka fantastiska bilder! Det är något speciellt med just dessa som är nästan lite spöklikt, som att det är extra uppenbart att dessa ögonblick hände men är nu sedan länge över och kommer inte tillbaka, som ger en lite hjärtsnörp i bröstet, fast på ett bra sätt.

Cornelis Sillanpää

Bild nummer två är ju helt fantastisk!

Diman Dilir

mysiga bilder!

Tula

Jeezzzuz så fina bilder.

Beata

åh hade velat träffa dig

chrissy

gu så fint fotat, åh!

Elin

Men åh, vilka fantastiskt fina bilder!!

Lovisa & Karin

skit fina biiildeeeer shit😍😍

Johanna Af Apel

Ah shiiit vilken skillnad det gör med analogt alltså. SÅ mkt mer känsla. <3