äventyr

Imorgon styr jag kosan mot Stockholm tillsammans med Love och André för att träffa denna mannen:


Supermannen Henrik Fexeus. Tankeläsare, författare och domare i talang.
Vi ska intervjua honom för Dedikation (jag ska fotografera, Love skriva och André filma). Hur läskigt och spännande som helst!
2 kommentarer

långfredagen


I fredags åkte jag, John och Sture hem till landet för att njuta av solen och lyssna på fåglar. Sture tycker det är lite läskigt att åka bil, men om han får kika ut genom fönstret och ligga i husses knä, är det inte så farligt.


När vi kom fram letade upp en filt, satte oss i solen och åt glass.


Sedan cyklade vi ner till sjön, kolla så fint!


Vi satt på bryggan (dock är det fortfarande lite för kallt att doppa tårna i vattnet) och lyssnade på fiskmåsarna.


Sedan tog vi en tur med båten. John är världsbäst på att ro, så trots att vi lyckades villa in oss bland ett gäng läskiga stenar överlevde vi.


När vi kom hem från sjön tog vi Sture på promenad, här är han förskräckt över John som hoppar på studsmattan. Hur läskigt som helst, ju!


Vi träffade på en Hugo.


Och klättrade i träd. Sture är bra på många saker, men klättra i träd kan han inte.


Då är det tur att han har en husse som kan rädda honom.


Hjärta.


Fint slut på en fin dag!
3 kommentarer

cirkusen har kommit till stan!
Jag och Love köpte glass, helt plötsligt stod det en kamel bakom oss! Det var ett litet cirkuståg med musik, vackra hästar och alpackor med tuffsig frisyr. Fantastiskt fint sådär på fredagseftermiddagen.

Har förövrigt haft en superdag! Körlektion som gick toppen, sedan hade jag en heldag i solen med Love. Vi åt glass och skrattade mest hela tiden. Planerade fina saker inför framtiden (som fortfarande är lite hemliga) och pratade om allt annat viktigt (som britter och fina minnen). Hoppas ni har en finfin fredag!
3 kommentarer