finbesök

Titta vem som är här!! Love kom i fredags och ska hänga med mig i Edinburgh innan han åker ner till Oxford och pluggar igen. Hur fint som helst. Hitills har vi mest pluggat på olika fik och umgåtts med min fina lilla lägenhetsfamilj. Och igår klämde vi in oss med tusenmijloner irländare på Malone's och tittade på hurling (kanske världens knäppaste sport), såg ut som två frågetecken när alla jublade och skrek, förstod ju ingenting. Efteråt tog vi igen oss med hamburgare och konstaterade att det här med sport kanske inte är vår grej ändå, och skrattade tills vi grät tillsammans med mina fina vänner. Galet bra.
 
Och hallå, tusen tack för allt fint ni kommenterat i förra inlägget! Ni är ju bara för bra. <3
4 kommentarer

det finaste?

 
Kan inte ni berätta om det finaste som hänt er på sistone? Det var ju så fint sist ni gjorde det, och det känns verkligen som att vi alla kan behöva lite magi en trött torsdag som denna.
63 kommentarer

höstdimma

Dimman låg som en filt över Edinburgh idag, bäddade in oss i fukt och slukade skorstenar. Det har kommit att bli mitt favoritväder, riktigt tjock dimma. Så där så att alla ljud dämpas och en knappt kan se handen framför sig. Känns ju precis som att kliva in i en film. Så i eftermiddag, mellan Amnestymöte (är sekreterare i år, yay!) och intensivt plugg på biblioteket, tog jag en lång promenad upp på favoritvulkanen. Hade, så när som på två kaniner, hela Arthur's Seat för mig själv. Helt perfekt.
32 kommentarer