hundar och en katt utan nos

Hoppsan. Jag råkade visst försvinna från internetvärlden ett par dagar, det blir lätt så när livet är lite för bra. Helgen spenderades hemma hos Love, tillsammans med hans bröder och deras enorma hundar. Det var kortspel runt köksbordet ackompanjerat av dramatisk musik, kramar i ösregn och gapskratt. Hundgos i kvadrat och en plattnosad katt. Filmkväll med ett helt gäng fina människor ihopklämda i soffor och i ett kuddhav på golvet, vi tittade på kanske världens sämsta film (alltså, helt bisarr) och åt oss mätta på socker. Väldigt, väldigt fint.
 
Och imorgon, då beger jag mig till bästaste bästa Edinburgh för att hämta nycklarna till vår nya lägenhet! SÅ pepp! Kommer bli hur bra som helst.
10 kommentarer

världen genom ett makroobjektiv

Tänk vad vackert vanligt gräs kan bli om man bara tittar tillräckligt noga.
26 kommentarer

måndagskväll

Eftersom Love och jag för en gångs skull befinner oss på samma plats träffas vi massor och umgås mest hela tiden. Igår fikade vi i solen och planerade en resa senare i sommar, på kvällen badade vi tillsammans med hans bröder + Jarl och deras dinosauriehundar i solnedgången. Sedan promenerade vi hem till Love igen och tittade på Landet för längesedan, åt skorpor och drack te. Så väldigt fint. 
 
Och förresten, tusen tack för den fina responsen på inlägget om alkohol. Jag blev helt överväldigad av alla snälla ord och över hur många som känner precis som jag. Ni är ju bara för bra!
12 kommentarer