en skatt i bokform

Jag hittade en smått fantastisk bok i bokhyllan igår. Omslaget är inte så mycket för världen, men av någon anledning plockade jag ner den ändå och började bläddra.
 
När man öppnar boken ser man det här, och jag kunde genast lista ut att mamma brukade läsa denna när hon var liten.
 
Jag bläddrade en till sida och insåg att jag höll i den bästa historien som någonsin skrivits! Med tummade sidor och vackra illustrationer. Gissa hur glad jag blev?
 
Jag menar, titta bara! Jag var tvungen att sträckläsa den trots att klockan var alldeles för sent och jag skulle upp tidigt. Bästa, bästa Alice i Underlandet.
21 kommentarer

ögon och öron

Idag är ingen vanlig dag för idag är det världspremiär för byxor på bloggen! Hurra! Till dem har jag min nya skjorta som jag köpte på Monki idag. Mintgrön med galna ögon, lite lagom Willi Wonka sådär.
 
Idag vaknade jag med ett superledset öra, det har varit jobbigt i några veckor nu men nu kändes det som om en elefant försökt krypa in i trumhinnan under natten. Så det var bara att åka till läkaren och få medicin. När jag ändå var i Växjö passade jag på att ta tre hål i öronen och äta årets första strutglass (solen värmde så, och då kan man ju inte låta bli). Och ikväll ska jag på bio (bästa onsdagsnöjet) med ett knippe fina personer! Så en himla fin dag ändå, trots öronont.
20 kommentarer

en tisdag

Dagen inleddes med bokrea och semla med Bäccs i Växjö.
 
Den fortsatte sedan med solskenspromenad tillsammans med taxar och lite hästklappning i Piggaboda.
 
Och avslutades med en spektakulär solnedgång. Fintisdag.
8 kommentarer