julmarknad

Igår var vi på julmarknaden här i Edinburgh för första gången i år, och det var verkligen så himla fint. Vi åt varsin enorm pretzel, ooh:ade oss hur vackert precis allt var, tittade på barn som åkte karuseller och på ostadiga skridskoåkare, och kände hela kroppen fyllas med julpepp. Nu är det bara snön som saknas.
18 kommentarer

sånt som gör en helt vanlig torsdag lite bättre

Finfrukost. Rostade havregryn, kokos och hackad mandel i en stekpanna och varvade det med grekisk yoghurt och torkade bär. Så gott. Och en helt enorm sharonfrukt (plus ett ägg som inte fastnade på bild). Perfekt.
 
Igår fick jag ett infall och kapade 5cm hår, blev lite kortare än vad jag först tänkt, men jag gillar det! Och så har jag en nygammal tröja i mjukaste kashmir som värmer så himla bra nu när vintervindarna dragit in över Edinburgh.
 
Och så kanske det bästa! Vi trodde knappt våra ögon när vi kom ner till matsalen igår och där fanns två bord, med ett hav av böcker och en skylt med texten "FREE BOOKS". Alltså, när händer ens det?! Plockade på mig en famn och kände mig så himla mycket rikare. Finns ju inget bättre än böcker. 
20 kommentarer

två små saker

1. Nu finns jag på Instagram också! Känns som att jag var sist i världen med att ge upp min stackars knapptelefon och skaffa iphone, men nu är det gjort! Hejjenka heter jag där, bra om ni saknar mig de dagar då det är tomt här pga tidsbrist. 
 
2. Ni måste se serien Alla är Fotografer om ni missat, finns på svtplay! Upptäckte den i helgen och blev så himla glatt överraskad. Johan Rheborg och Henrik Schyffert letar efter inspiration och kunskap nog att ta den perfekta bilden, och för att lyckas tar de hjälp av "riktiga" fotografer och jag blev så himla glad när de valde två unga, väldigt duktiga tjejer (Emma Arvida Byström och Julia Peirone) i en annars väldigt mansdominerad bransch - jättebra! Titta!
15 kommentarer