sommar för första gången i år

Idag var det den första riktiga sommardagen! Tillräckligt varmt för att lämna tröjan hemma och vela mellan ballerinaskor eller de lite varmare paljettprydda.Jag och Love hittade en ny liten strand vid en liten sjö. Växjö har så himla många fina gömställen, helt galet bra. Love ska visa mig ett nytt ställe varje gång vi umgås, det är väldigt spännande. Lite för att nya ställen alltid är spännande, men allra mest på grund av Loves usla lokalsinne. Vi vet aldrig var vi hamnar.


Det var supervarmt så vi doppade fötterna i sjön, faktiskt inte så himla kallt. Blev sugna på att bada, men struntade i det eftersom vi varken hade badkläder eller handduk. Får bli i helgen istället.


Love trotsade sina tighta byxor och hoppade lite. Blev en rolig liten giffel.


När våra fötter fått nog av sjövattnet lade vi oss på gräset och tittade på träden. Där låg vi tills solen flyttat sig alldeles för långt och det var dags att åka hem. Fin dag! Livet är väldigt fint just nu, alltså.
0 kommentarer

världens bästa måndag


Idag hade vi vår allra sista lektion med fotoklassen (sorgligt), vi hängde våra tavlor för utställning. (Japp, den längst till höger är sned, men jag rättade till den efter jag tagit bilden.)


Sedan hade vi picknick i Strandbjörket, det var fint och bra och allt sånt. Jag kommer sakna alla. När man börjar lära känna varandra är det dags att säga hejdå, himla dumt.


Efter picknicken mötte jag upp Love för glass!

En kaja fick smaka några bitar av glassvåfflan. Då blev den glad.


Sedan åkte jag och Love ut till en knäppt brant backe i utkanten av Växjö, där hade man fin utsikt över stan. Vi försökte gissa vilka byggnader taken tillhörde och lyckades lista ut två eller tre.


Himlen var täckt av knäppa, små moln.
Vi gick in i bokskogen bredvid, men vi klarade oss ungefär i två minuter innan myggen åt upp oss, så vi var tvungna att vända.
Vi åkte bort och satte oss under vattentornet istället. Åt choklad (i vanlig ordning) och rullade nerför backen (sånt som man är hög på livet). Bästa måndagen!
4 kommentarer

en häst och ett tackDe senaste dagarna har jag bara tagit det lugnt och ridit min fina ponnyhäst. Vi har hoppat, skrittat i skogen och myst. Idag hoppade även jag, över honom, det var kul och knäppt (även fast jag landade på tummen och den blev lite mosad). Hästar är bra fina små varelser.

Tack, för alla fina ord jag fått på sistone! Ni är hur bra som helst! Puss!
4 kommentarer