sommarvärme i april

Morgonpromenad ackompanjerat av koltrastsång, plugg på the Elephant House med tillhörande fika och en parkpaus i ett soligt Edinburgh. Himla fint. Ännu bättre? Sommarvärme! Koftan fick stuvas ner i väskan och solen värmde ända ut i fingertopparna. Så galet bra.
11 kommentarer

näst sista måndagen

Måndag, och ännu en ny vecka. Den näst sista innan sommarlov, vilket känns ungefär superbra. Är alldeles seg i hela kroppen, men sol och spexiga strumpbyxor piggar upp. Igår ockuperade vi köket i tolv timmar, pluggandes kring köksbordet. Bakade kakor med massor av choklad, googlade bilderfulsöta djur och kastade vattenballonger när hjärnorna blev för mosiga. Väldigt fint trots tråkiga artiklar om arbetslöshet (hej, sociologi du är inte alltid så jätterolig).
 
Pluggmaratonet fortsätter ett, två, tre, nu!
 
18 kommentarer

strandpicknick

Igår hade vi picknick på stranden. Kanske bästa på länge. Vi åt oss mätta på pretzel, körsbärstomater och oreochoklad. Träffade en hund som ville smaka lite mat och betraktade en flicka som plockade en hel Lidl-kasse full av snäckor. Sedan vilade vi bort matkoman med solen på kinderna. Fint liv!
9 kommentarer