dimma

 
I lördagskväll rullade en tjock dimma in över Edinburgh som ligger kvar än, och det blir om möjligt än mer filmiskt att promenera genom Old Town. Så himla fint. Jag spenderade största delen av gårdagen under täcket i ett försök att återhämta mig från lördagsnatten (bortsett från ännu en episk Amnesty-brunch där vi i vanlig ordning åt tills vi sprack), men en timme innan ljuset försvann begav jag mig ut på gatorna för att försöka föreviga dimman. Och alltså, Harry Potter-känslan på detta? Galet bra.
 
54 kommentarer

lördagsklädd

 
Lite såhär såg jag ut igår när jag hängde på trånga barer och dansade på dimmiga dansgolv, promenerade genom natten på tomma gator, för att till slut hamna på en hemmafest i en lägenhet på andra sidan stan. Himla bra. 
28 kommentarer

bra på internet

Hej vänner! Idag är det lördag och det regnar här i Edinburgh, men jag kommer spendera dagen i ett tyst bibliotek och förhoppningsvis skriva klart en urtråkig research report, så då gör det inte så mycket att hela världen är regngrå. Hur som helst, här får ni lite internet-tips i lördagspresent:
 
Johanna postar bilder från en promenad ner till sjön. Alltså. På onsdag får jag också klämma på söta taxar och blicka ut över spegelblanka sjöar. 
 
 
Hanapee's viktiga inlägg om män som misshandlar/våldtar/mördar kvinnor
 
Lovisa's bilder från Seaford, pt 1 och pt 2, orkar inte så bra.
 
Emelie's bilder från Istanbul; dag 1 och dag 2. Blir ju så himla sugen på att åka dit!
 
 
Och till sist lite girl power att kicka igång lördagen med! Puss!
7 kommentarer