dagens.

 
 
Dagens frisyr: Håret stod åt alla möjliga håll när jag vaknade idag, har väl haft en orolig natt, men nu ligger det typ där det ska igen.
Dagens kläder: Världens mjukaste tröja som jag lyckades norpa på Zaras rea, mina mest använda jeans som snart faller i tusen bitar (jag ser liksom badrumsmattan genom tyget när jag sitter på toa även om det inte är något hål, än) och raggsockar.
Dagens mat: Har bara ätit frukost än så länge, men det blev yoghurt med kiwi och kokos, ett ägg och kaffe.  
Dagens händelse: Det har ju inte hänt så mycket än idag, men jag har börjat med en ny grej, nämligen att yoga i 15 min det första jag gör på morgonen. Kroppen blir alldeles mjuk och följsam efteråt.
Dagnes planer: Fatou och jag ska ta bussen ut till the Pentlands och äventyra lite i snön som förhoppningsvis ligger kvar!
Dagens vill ha: En semla, tack. Kan leveras till Montague St. i Edinburgh omgående.
Dagens saknad: Den handfull människor som jag räknar som mina viktigaste personer. Varför bor ni alldeles för långt bort?
Dagens tråkigaste: Pluggberget som väntar på att bestigas.
Dagens godis: Hetsäter ost just nu, vilket alltid händer sisådär en vecka innan mens. Bra grej ändå.
Dagens humör: Rastlös, lite stressad, men så himla pepp på dagens äventyr!
Dagens komplimang: Alla fina ord ni lämnar här inne. <3 på er!
Dagens längtan: Har haft en så himla odenfinierbar känsla i kroppen de senaste dagarna, tror att det är en önskan om att tiden ska gå lite snabbare och en längtan efter framtiden.
Dagens tv-serie: The Fall!!! omg ni MÅSTE se den!! Älskar älskar huvudkaraktären, hon är så himla mycket power!
 
Lista skamlöst snodd av Flora. Hoppas ni har en fin lördag och att solen skiner hos er. Puss!
 
13 kommentarer

thursday.

Igår vräkte snön ner.
 
Och när jag vaknade idag såg trädgården ut såhär! Livet har varit väldigt kaosigt de senaste dagarna, så för att ta hand om hjärtat lite bestämde jag mig för att skippa uni idag och i stället ta sovmorgon. Efter att jag sprungit på toa och kikat ut genom gardinglipan efter att ha fått ett sms innehållande "SNOW", kröp jag ner under täcket igen.
 
När jag vaknade ett par timmar senare åt jag frukost i sängen.
 
Och invigde mitt nya shower gel från Lush som jag köpte igår! Det luktar helt himmelskt av jasmine och är så himla snällt mot min känsliga hud! Brukar ju köra på Body Shop's grejer, men sedan jag fick reda på att det ägs av L'Oréal (som stödjer Israel + testar på djur </3) har det inte känns riktigt bra i magen. Och eftersom jag har det stora privilegiet att kunna lägga lite extra pengar på ett företag som jag vet matchar min etik lite bättre känns det som ett bra val. 
 
Efter dusch och frukost bestämde jag mig för att rensa huvudet med lite frisk luft och hoppades på att få se ett snötäcke över the Meadows.
 
 
Njaae, inget snötäcke direkt, men fint ändå.
 
Resten av dagen har jag pillat med bilder till utställningen och druckit tusen koppar té. Idén som jag försökte genomföra med det ni ser ovan skrotade jag dock ganska snabbt, men nu börjar det nog ändå likna något ändå. Hoppas jag iaf med tanke på att jag måste vara klar på måndag!!! Hej panik.
 
Och förresten! Vilken bra spellista vi knåpade ihop tillsammans! Ni är ju för himla fina. <3 
 
25 kommentarer

♫ ♬ blandband.

 
  
Kommer ni ihåg när vi gjorde en spellista tillsammans för sisådär två år sedan? Det var så himla fint tycker jag, så därför bestämmer jag att vi gör en till! Kommentera/länka din favoritmusik just nu, så uppdaterar jag listan (↓) allt eftersom. Jag har redan tagit mig friheten att lägga en låt som jag för tillfället lyssnar sönder.
 
♫ ♬: blandband.
 
57 kommentarer