måndag

Hej, här är jag idag. Iklädd ögonskjortan som jag vill ha på mig varje dag i resten av mitt liv, och lite halvt förvirrad med en fjärrkontrol i handen. Ungefär.
 
Idag har varit en så himla bra dag, sådär så att en studsar fram i universitetskorridorerna med en varm känsla i magen. Tre intressanta föreläsningar, på sociologin pratade vi om hur bra Sverige är på jämställdhet jämfört med resten av Europa och jag sträckte lite extra på mig där på det hårda sätet. Föreläsaren som ser ut som Susan Boyle och är lite som en mamma var hes och ursäktade sig; ”I’m sorry my voice is so hoarse, but I just had a Findus lasagna” och alla brister ut i gapskratt och hon ser så himla nöjd ut. Jag fick tillbaka en uppsats om feminism och gick av på mitten av stolthet när jag såg 82% stå skrivet under actual mark (gränsen för ett A går nämligen vid 70%). Storfika med alla fina människor från klassen kring vårt köksbord med grädde och jordgubbar och de godaste chokladkakorna någonsin (recept här!). En mätt hög av fina personer, huller om buller på vår soffa, och vi skrattar åt Nord Korea och pratar om framtidsdrömmar. Och jag tänker att jag trivs så himla bra här. Så det gör ingenting om en måste plugga sju timmar i sträck, ringa läskiga samtal på engelska och att det regnar igen. Livet är väldigt fint ändå.
13 kommentarer
Maja

fin tjej med fin skjorta.

Svar: Puss!
Jennifer

samovaren

det er den fineste skjorta jeg noensinne har sett. og jeg blir kjempeglad av å høre at du har det så fint! å holde på med noe man synes er interessant er noe av det beste som finnes.

Svar: Åh, tack fina! Puss!
Jennifer

Frida

Åh så fin text! Vad bra du verkar ha det. Och grattis till fint betyg!

Svar: Åh, tack snälla!
Jennifer

Hanna

Åh, du är så tjusig! Och skjortan är fantastisk. Kul att det går bra i skolan! Föreläsaren låter som någon man skulle vilja ha ...

Svar: Ja, hon är verkligen superfin! Helt klart vår sötaste föreläsare. :) Och tack!
Jennifer

Vicky

blir så glad för din skull! puss.

Svar: Puss fina!!
Jennifer

Beata

Så himla underbart! Och du är galet snygg.

Svar: Åh, men vad glad jag blir! Tack!
Jennifer

Bäccs

Duktiga du!

Svar: Tack, fin!
Jennifer

Cassandra

Grattis vad duktig du är! :)

Svar: Åh, tack snälla!
Jennifer

Mari

Veldig fin tekst! Og så bra at du trives så godt! Og 82%!! Det er jo helt utrolig!! gratulerer! ^^

Svar: Åh, tacktack!! :)
Jennifer

Michello

Åh, du är så himla fin! Dööör för den där skjortan.

Svar: Åh, tack fina du!
Jennifer

lovisa/polichinelle

du är så fin så det är magiskt.

Svar: Åh, men hallå! Tack!!
Jennifer

lisa

låter som en himla bra dag!=)

rebecca

du är så vacker.

Svar: Puss på dig!
Jennifer