två små saker

1. Nu finns jag på Instagram också! Känns som att jag var sist i världen med att ge upp min stackars knapptelefon och skaffa iphone, men nu är det gjort! Hejjenka heter jag där, bra om ni saknar mig de dagar då det är tomt här pga tidsbrist. 
 
2. Ni måste se serien Alla är Fotografer om ni missat, finns på svtplay! Upptäckte den i helgen och blev så himla glatt överraskad. Johan Rheborg och Henrik Schyffert letar efter inspiration och kunskap nog att ta den perfekta bilden, och för att lyckas tar de hjälp av "riktiga" fotografer och jag blev så himla glad när de valde två unga, väldigt duktiga tjejer (Emma Arvida Byström och Julia Peirone) i en annars väldigt mansdominerad bransch - jättebra! Titta!
15 kommentarer
Moa - theunknownregions.

Kul att du skaffat instagram! Trodde att jag efter ett tag skulle trötta på instagram som det är så lätt att göra med olika sociala medier, men tycker fortfarande det är lika roligt! Och bra att du påminde mig om Alla är Fotografer! Har varit sugen på att titta på det, men hela tiden glömt bort.

Annelie

1. Åh, det var samma för mig förra året. Min stackars gamla Nokia gav upp och då kände jag att det kanske var dags för en uppdatering. Ååååh, ska genast leta upp dig på Instagram!

2. Blev också riktigt överraskad av Alla är Fotografer. Hade på något vis föreställt mig att Schyffert och Rheborg skulle skoja bort något som ligger mig så varmt om hjärtat, men tji fick jag. Höll på att grina på mig i "Analog vs. Digital" pga Rheborgs kameror <333

Svar: Åh, men ja!! Tappade hakan när jag såg hans samling! Så mycket fint!
Jennifer

Jessica

Jag har inte gett upp min knapptelefon än! Den fungerar fortfarande jättebra, har bra batteritid och så. Ett minus är kanske att jag bara kan lagra 100 sms totalt (inkorg, skickat och utkast tillsammans!). 100 sms är cirkus ingenting, men en anledning till varför jag inte blir så fäst vid den, eftersom jag inte kan spara på gamla minnen. Det är ju bra i sig! Haha.

Vicky

äntligen! följer dig dirr :)

Johanna

Alla är fotografer, är mitt nya favoritprogram!

Maria

Åh gillar också att de hade med Emma Arvida Byström, följde hennes bilddagbok för tusen år sen haha. Himla fint program!

Svar: Åh, det gjorde jag också! Haha, så fint att alla som var "stora" på bilddagboken faktiskt gått vidare med sitt foto och blivit etablerade :)
Jennifer

Sara

Haha åh nej, synd att du lämnade sällskapet med gammeltelefoner. Snart är bara jag kvar, tror jag!

Nastasja

1. Yes! Mer Jennifer-bilder åt folket!
2. Tog en printscreen och får leta upp den sen.

Btw, tänkte höra om du råkat läsa den vedervärdiga texten skriven av en viss Gabriella Bark på nyheter24? Om att vi behöver karlakarlar och inget jävla hen. Så hemsk är världen!

Svar: Åh har hört mycket om den, men inte vågat läsa pga förtvinande hopp för mänskligheten, men av det jag hört låter den vedervärdig :(
Jennifer

Fanny Darling

1) äntligen! <3 2) blev så himla inspireras av Emma Arvida Byström! så himla intressant person samt duktig fotograf och med en underbar stil. var för övrigt också rädd för (som en annan person skrev) att Henrik och Johan skulle skoja bort det men tycket de var gulliga och verkade genuint intresserade.

Svar: Åh, men precis så känner jag också! Henrik och Johan tar verkligen in tipsen de får och vill faktiskt lära sig! Så bra! :)
Jennifer

sunsetheat

Tack för serietipset ! Jag brukar inte titta på svenska programmer :)

Kajsa

Gillar den serien himla mycket!

Svar: Åh, visst är den så himla bra? Gillar att de är genuint intresserade och faktiskt vill lära sig!
Jennifer

Michelle

Åh ska bli himla kul att följa din Instagram. Du är så grym!

Svar: Men åh!! Så fin du är!
Jennifer

Anna

Jag har knapptelefon endå :D

Josefin

Så lustigt, undrade tidigare idag om du har instagram och så läser jag det nu här! Kul!

Linda

Får nog ta och kolla in den serien! Har tänkt på det ett tag.

Svar: Gör det! Den är helt klart sevärd :)
Jennifer