internetfeminism pt. 4

 
 
Sveriges kvinnolobby har just nu en kampanj som går ut på att stoppa sexistisk reklam, inte en dag för tidigt tycker jag. Här hittar du mer info.
 
 
Annat feministrelaterat som jag hittat på internet den senaste tiden:
 
Floras inlägg om hur kvinnor framställs i barnfilm.
 
I'm Daisy Coleman, ett öppet brev skrivet av Daisy Coleman som blev våldtagen och sedan föll offer för den jäkla våldtäktskulturen som härskar i vårt samhälle.
 
Rick Owen's spring 2014 womenswear, känner bara att det är så himla uppfriskande när designers vågar gå emot hela normen av vita, supersmala modeller. Äntligen liksom. 
 
Han våldtog mig. Frukstansvärt, men åh, bara läs.
5 kommentarer
Anna María

Mycket bra länkar!

Linn

Så himla bra tips!

Ed

Hej, undrar lite om din utbildning. Läser du till psykolog? Hur fungerar det med att studera utomlands på det sättet? Vill själv bli sexolog, och kanske med en psykolog-utbilning i grunden. Vill ju ha den bästa möjliga utbildningen. :)

Svar: Hej! :) Här i Storbritannien fungerar det lite annorlunda, just nu läser jag en honours degree i psykologi, så om jag vill bli legitimerad psykolog måste jag läsa till en särskild master efteråt. Det innebär att vi går igenom all områden inom psykologi och vi specialiserar inte oss direkt förrän eftersom, så då fungerar det ju hur bra som helst att ha en honours degree i psykologi i grunden om en vill bli sexolog. :)
Jennifer

Nastasja

Perfekt läsning när man vill knäppa samhället på näsan (alltså, varje dag).

Kajsa

Åh, vilken bra läsning! Perfekt sätt att bli peppad en trött lördagsmorgon.