pluggpaus, strandversionen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Idag körde jag och Fatou en repris av gårdagen med plugg på biblioteket 9-17, men pluggpausade vid lunch på bästa sätt genom att möta upp Petra och ta bussen ner till hamnen. Där hade vi bänkpicknick, promenerade på havsbottnen, plockade snäckor och brände oss på hett kaffe. Så fint och välbehövligt, finns ju ingenting bättre än havsluft när en behöver rensa huvudet från uppsatskaos.
 
7 kommentarer
Maria Ekblad

Fina bilder!

Beatrice

Vilket härligt ställe! Kan nog aldrig sluta fascineras av tidvatten och hur det verkligen MÄRKS i bland annat då Storbritannien. Så himla häftigt hur man kan behöva gå på höga pirar ibland för att senare samma dag kunna gå på havsbottnen!? Fint och häftigt.

Svar: Åh, men fattar verkligen!! Tycker också att tidvatten är så himla coolt!!
Jennifer

Emelie - Lever drömmen i Paris!

Och havsbrus och vänskapsskratt, det råder vl bot på den värsta pluggångesten, kan jag tänka. Ser klassiskt höstigt ut, därtill!

Jennifer, om du hade en aning om hur din kommentar gladde mig. Så personlig, och du... Jag har nog förstått det, om Love, om sättet du skriver om honom i bloggen. Och sanningen är att jag nog aldrig förstått det så bra som nu, när jag själv sitter lite i samma båt (på tal om hamnar och sådant också). Att ha någon det bara inte är rätt tid med, just nu, men fortfarande tryggheten i den personens existens, obeskrivlig kärlek men, oundvikligen, en gnutta rädsla att inte alls ska bli som man har tänkt. Livet. Tack igen för att du tog dig tiden att skriva lite djupare. Det rör mig. :)

Svar: Åh, men du är ju så fin. Massa kramar! <3
Jennifer

Kvinnan

Du har livskvalitét hela tiden du:) Härligt!

Vicky

alltså till och med en ful strand är en vacker strand där hos dig ju. <3

Maja

Hallå jag dör vad fint! Och hunden, SÅ söt!

Maria

Alltså HUNDEN. Den räddade min dag! Så söt och rolig.