sminket.

Så, nu händer det grejer! Videopremiär på bloggen och allt sånt. Är lagom awkward men glad, precis som i vanliga livet antar jag. Nej, nu måste jag springa, ska nämligen hämta upp bästa Nastasja på stationen!!! Så pepp!

 
41 kommentarer
Maria

Men åh så mysig video! Kul att se dig på film och vad fint att du pratar småländska haha. (Ganska självklart men har bara inte tänkt på det!!) :)

Daniella 🌙

åh din dialekt <3

Beatrice

Vilken fantastisk dialekt du har! Inte alls vad jag förväntade mig, men så himla mysig.
Själv sminkar jag mig inte alls, dels för att jag är för lat, och dels för att jag helt enkelt aldrig riktigt började med mer än mascara och ögonskugga typ.

Men en video med typ 50 saker du älskar med Edinburgh hade varit kul! Typ lite såhär: https://www.youtube.com/watch?v=PJYijM9e43Q&list=UU5zSySQab9SA6Wz569WDgqw fast gärna med en twist av dig eller så! Fattar om det är skitsvårt, men det hade varit så himla kul!

Svar: Åh, vilken bra idé!! Ska definitivt försöka knåpa ihop något! Puss!!
Jennifer

lovisa

den gulligaste jennifern jag känner! <3

Armani

Åh älskar Bombay Bicycle club

Camilla

Alltså hjärta på dig. Så fin och du har typ precis den röst jag föreställt mig?! Första gången någonsin det stämmer överens med verkligheten typ.

Jessica

Alltså dina ögonfransar är typ en mil långa?!?! Samt så himla kul att höra din röst samt BÄSTA DIALEKTEN? Blev så glad. Har aldrig riktigt tänkt på det. Heja dig!

Annelie Komorowska

Alltså, Jennifer!! Blev så glad av denna videon! Så fantastiskt fin sminkning och du är ju himla mysig <3 + underbart med bombay i bakgrunden!

Sophie

Åååh älskar sånna här videor! Man får "lära känna" dig på ett helt annat sätt :D Dessutom älskar jag din sminkning, så detta blir inspiration <3

ACIRES- Fotograf i Skåne

Åh så mysig du verkar! Kanske en 50 saker ni inte vet om mig, eller liknande! :)

Karin

Nu blev du ju ännu mer charmig när man fick en dialekt till och allt. :-) Bra tips att sminka eyeliner i ögonvrån, förresten! Inte riktigt tänkt på att man kan göra det. ^^

Johanna

Åh, vilken fin och bra video Jennifer! Saknar dig <3

elise

gullig är du! typ den första sminkvideon i bloggvärlden som jag inte stört mig på ;) ;)

frida

åh. så himla fint att se dig på riktigt typ. puss!!

Klara

Men sååå gullig du är och så bra video!

Jenny

MÅSTE köpa vit eyeliner!!

Johanna

Nice!

Frida

Fiiint! Vad kul att se, det är så avslappnande att se andra personer sminka sig.

Maja

Känner spontant ÅHHH DIN DIALEKT <3 men alltså gud vilken mysig video!

Vicky

vitt till ögonen kan vara en såån himla hjälp alltså, det gör verkligen mycket. + sign på dialekten ju!!! FIN.

ISA

jösses vad du inte lät som jag trodde, haha! men du verkar ju ÄNNU mer mysig när man ser dig in action så att säga. KRAM!

Luisa

Åh inser nu att allt jag läser blir på lite smått göteborgska haha! Verkligen så fint att få höra rösten och se kroppspråket, säger ju så mkt om människan på ngt sätt och du verkar som en himla bra en!

Luisa

Åh inser nu att allt jag läser blir på lite smått göteborgska haha! Verkligen så fint att få höra rösten och se kroppspråket, säger ju så mkt om människan på ngt sätt och du verkar som en himla bra en!

betty

alltså guuud vilket charmtroll! mer!

Emelie

Så himla fint att höra dig och se dig!!! <3

Carro

asmysig videoröst ju <3 och tack för himla bra tips!

Sandra Leone

Jättekul att du gjorde en video, du låter så fantastiskt mysig. Undrar bara varifrån din vita ögonpenna kommer ifrån?
Kramar

Martina

vad mysig video! :) kul att du just tipsar om lite märken som finns i UK, när jag ska till england nästa vecka!
säger som de andra att kul att höra dig prata och dialekten :D

Sofia

Men gölle! <33

Sabina

Superfin video! Vilka tips också, jag bor då i södra england och har sett Collections smink på wilkos och typ superdrug men aldrig testat, älskar bra billiga mascaror! xx

Lina

Hej! Jättefin video! Du har verkligen världens mysigaste blogg! Men jag tänkte på en grej, jag har ju förstått att du kommer från Småland, eller i alla fall bor där. Men jag tyckte nästan din dialekt lät lite som den kom från Blekingehållet? Eller har jag fel?

I alla fall, du är så bra!

Kram, Lina

Anni

Nu har ju alla sagt precis samma sak innan mig, men blev så glad av att höra din dialekt! Är själv från Ljungby så låter ju nästan lite likadant och man hör ju liksom inte det så ofta. ^^ hihi Superkul med videon i vilket fall! Ser gärna någon film från dina favoritställen i Edinburgh.

Svar: Åh, vad fint att det hänger lite Ljungbyfolk här också!!! Småland represent och allt sånt! Puss!
Jennifer

Victoria

åh vad gullig du är! gillar din aura, du verkar som en så himla mysig person (din blogg säger ju det också, men det är ju en annan grej att få se på video). det är alltid så himla kul att få se video av bloggare en följ ett tag, jag läser alltid dina inlägg med en speciell "röst/ton" och då är det alltid så kul/chockande att höra din riktiga röst. kanske lite virrigt, men jag tror du fattar. jag har bara provat en produkt av Collection - deras Lasting Perfection concealer, och den är superbra den också! tror den också ligger på runt 2-3 pund. tips om en inte orkar använda foundation varje dag :)

Alexandra

MEH SICKEN SÖTNÖT DU ÄR DÅ :''D

Maja

alltså GULLE!! Är så avundsjuk på dina långa ögonfransar som böjer sig utan böjare??

jossan

asså läser ju på stockholmska så det var så sjukt att höra dig prata småländska men jag älskar det!

jossan

asså läser ju på stockholmska så det var så sjukt att höra dig prata småländska men jag älskar det!

Julia

Åh så mysig dialekt, mysig video och mysig person! <3

Johanna Af Apel

Du pratar småländska! Åh, klart att du gör! SÅ fint!! Du är ju för bedårande alltså, plus mycket bra sminkvideo förstås, blev inspirerad!

julia

haha, åh, att jag (precis som alla andra) inte ens har reflekterat över att du logiskt sett borde prata småländska <3 själv tappade jag tyvärr all min småländska någon gång på lågstadiet (på grund av bortnötandet av småländska r när jag sjöng i kör, tror jag). nu pratar jag mest någon märklig blandning av stockholmska, göteborgska och poetiska (ehe). men min bror har precis lika fina r som du har.

stina

hej!!alltsååå var kommer läppstiftet ifrån?? har varit på jakt efter ett i precis den färgen i evigheter nu, skulle vara så tacksam för svar! Puss!!