jag sökte sagorna, min barndom hört

 
 
 
 
 
En tredje rulle film är framkallad och jag börjar äntligen få grepp om det här med skärpa och fokus. Och alltså, hur lucky är ljusläckaget på första bilden? 
 
8 kommentarer
Lavvi

Blir alltid lika förundrad över hur vackra dina bilder är!

Hilda

Första och sista, love them!

Fanny

Så fint! Älskar när det blir ljusläckage på bra sätt :)

Vicky

lucky eller så är du bara 1 st queen när det gäller att fånga grejer genom kameralins

Anonym

Läste om dig i Smålandsposten imorse Så fint!!! /lovisa ranta xxxx

Anne

Jeg har et lite spm som egentlig ikke er relatert til denne posten: en eller annen gang i våres snakket du om at du eller noen andre holdt på å starte et feministisk forum/gruppe av noe slag, om jeg husker rett? Jeg flytter til Edinburgh i september, er super nervøs, men tenker at et slikt sted jo må være perfekt både for meg med mitt politiske engasjement, og for å bli kjent med bra mennesker. Så det jeg egentlig lurer på er om dette noe som er mulig å være med på, eventuelt når og hvor og slikt, eller om det er noe jeg surrer med som jeg kanskje har lest et annet sted?

Og så må jeg bare si tusen takk for en fantastisk fin blogg, du både tar de fineste bildene og skriver på en måte som får det til å suge i magen på meg. Og ikke minst gjør bloggen meg så utrolig klar og gira på å dra til Edinburgh - hjelper masse på nervøsiteten å se de fine bildene dine :)

Klem Anne

Svar: Åh, vad kul!! Och japp, vi ligger i startgroparna med att starta upp en feministisk grupp på vårt universitet. Vi har inte riktigt bestämt vad vi kommer syssla med än, men om du är intresserad; lägg till mig på facebook (jag är lätt att hitta!) så kan jag bjuda in dig i vår grupp! :) Tusen tack för fina ord! Kram!
Jennifer

Ebba Molin

åh, vilka stämningsfulla bilder... så vackra!

Kristin

Oj, jag tänkte inte ens på ljusläckaget förrän du kommenterade det i slutet - tänkte nog bara att du stod halvt bakom en vit vägg eller något. Sedan när jag kunde gå tillbaka och titta igen fick bilden dubbelt värde på något sätt. Så fint!