en liten uppdatering.

 
 
 
 
Hej vänner! Jag har varit lite medvetet frånvarande på internet de senaste dagarna. För nu är det bara 8 veckor kvar av denna terminen (omg!!) och jag insåg att de kommer spenderas stirrandes in i en skärm, så jag tog helt enkelt en liten skärmpaus. I stället har jag vilat ögonen på disiga horisonter, stilla hav och små färgglada hus. Jag har spelat in en videoblogg tillsammans med min syster, vi pratar småländska och härmar zombies. Vi har grillat korv i ett skogsbryn och halkat omkring på tjocka isar. Ätit hembakta bisvkier och stillat min kebabpizza-craving. Allt det här ska jag visa er inom sinom tid, men nu ska jag njuta av min sista förmiddag här i Trondheim för denna gången innan jag åker hemåt igen.
 
Hoppas ni har det fint och att livet är snällt mot er också! 
 
 
8 kommentarer
Beatrice

Det här är drömmigt som bara den! Ser fram emot videobloggen och att du börjar blogga igen! Under tiden försöker jag få livet att gå ihop sådär som man behöver ibland!

lovisa

oj! bara 8 veckor kvar? va tidigt ni slutar, GÖTT! kommer du vara i sverige och småland nånting därefter? peppar på att ses isåfall! <3

Svar: Åh, men JA!? Sjukt! Har världens längsta sommarlov ungefär! Jag har min lägenhet i Edinburgh fram till slutet av Juni, men efter det kommer jag antagligen åka tillbaka till smålandet igen, och då tycker jag absolut att vi ska ses! <3 Puss!
Jennifer

Anna María

så värt med lite vila. Sjukt lite tid kvar. Ni måste sluta rätt tidigt va? Lycka till med det sista!

ISA

helt rätt av dig med skärmpaus! du verkar ha mkt finare saker att se på! :)

Anja

Hej jennifer!
Har inte varit inne på din blogg på länge, för ibland får jag lite för mycket längtan till Eidnburgh när jag ser alla dina otroligt vackra bilder.. Men så mycket jag missat ser jag nu:)
Men skriver mer för jag måste tipsa om en sak, även om jag inte vet om du gillar att klubba. MEN du borde komma på MJÖLK, en superbra klubb med massa bra musik, som en vän till mig håller i! Den är på Wee Red Bar (på Edinburgh College of Arts område). Den är den 27th mars och jag ska äntligen få åka tillbaka till Edinburgh och är så pepp! Så tips! :)

Svar: Åh, vad kul!!! Ska definitivt försöka hinna med att gå! puss och tack för tips! :)
Jennifer

Johanna

Jättefina bilder!

Lotta

så mystiskt å fint

Kajsa

Så döfina bilder. Finns det nåt bättre än hav? Tror inte det.