precis just nu

 
 
Precis just nu: rullar jag runt i sängen, njuter av att vara den enda som är vaken, och skriver blogginlägg. Jag har fönstret på vid gavel, utanför smattrar regnet mot taken och duvorna kuttrar mjukt i trädet utanför. Bäst, älskar mornar.
 
Precis just nu känner jag mig: trött och lite ont i halsen (kanske jinxade det lite för mycket när jag höll ett hyllningstal till mitt immunförsvar, heh), men glad!
 
Precis just nu är jag glad över: att jag har så många fina människor i mitt liv, över att jag orkat mig igenom ännu en termin, att jag har sommarlov, att jag har så mycket inspiration och lust att skapa (måste bara hitta tid till att göra), och livet i allmänhet. Typ så.
 
Precis just nu är jag nervös för: många nya, lite läskiga grejer jag ska göra i sommar. Den första händer redan nästa vecka då jag ska träffa en av mina lärare (han som tror att patriarkatet är en myt, om ni minns?) och diskutera feedback för en uppsats där han hånade feminismen, vilket inte riktigt känns okej för en universitetslektor. Håll tummarna för att jag kommer lyckas hålla mig lugn och sansad (dvs hålla min angry feminist voice i schack)!
 
 
 
 
Precis just nu längtar jag efter: stunden då vi skrivit på ett lägenhetskontrakt för nästa år. Vet att jag tjatar om detta hela tiden, men hur svårt kan det vara att hitta en vettig lägenhet som inte kostar skjortan? Och att få träffa Otto igen, så klart. 
 
Precis just nu är jag sugen på: kaffe. Mmm, kaffe. Vilken tur då att jag har en rykande varm kopp precis bredvid mig!
 
Precis just nu på bloggen: känns det så himla fint att vara tillbaka och blogga ordentligt igen. Jag har saknat den här lilla internetplatsen så galet mycket!
 
Precis just nu i livet: känns mycket, det mesta, väldigt väldigt bra. Livet har varit väldigt snällt mot mig på sistone, och det är jag så otroligt tacksam för! 
 
 
(lista skamlöst snodd från Amanda
10 kommentarer
Beata

Har saknat dig på bloggen med! + lycka till med patriarkat-idioten <3

Sofia Gustavsson

Kram och hej från regniga Växjö! Musikskolan hade vårshow i veckan, missade tyvärr. Var säkerligen toppen! Lycka till med idioten!

louie

Vad kul med ett inlägg med så mycket positivitet! (:

Lisa

Du får berätta för oss sen hur det gick med patriarkat-dumhuvet!!! YOu rOcK <3

selma

Hej,
här kommer ett tips till när du träffar idiotläraren (du kanske redan har läst det iofs???):

http://hej.blekk.se/2015/05/11/basta-sattet-att-forklara-patriarkatet/

--> Michaela på Hej Blekk förklarar patriarkatet på ett sätt som är svårt att säga emot. Puss och lycka till.

ronja

snygg!

ISA

men you go giiiiirl, sätt dit gubbskruttläraren och skicka tillbaka honom till 1800-talet! Och hurra för att livet i allmänhet känns fint <3

Vicky

crush him

Sandra Rosén Dahlgren

Mysigt inlägg, drogs med liksom :). Den där läraren... Han verkar vara ännu en människa som har fel yrke.. Han ska ju va neutral som lärare..

Elin

Får man fråga varför ni måste hitta ny lägenhet? Vad hände med den gamla? Hur går det med letandet? Hoppas det löser sig, du förtjänar något fint <3