analogt dubrovnik

 
 
 
 
 
 
Lummiga gränder, han jag är kär i, havet, och en solnedgång med fina vänner. Skulle så gärna byta detta mot en pluggmåndag i biblioteket. Men solen skiner och ikväll slår vi på stort med middag i lägenheten, så det är helt okej ändå.
Hoppas ni får en fin måndag och att solen skiner på er också 
 
35mm agfa vista dubrovnik zenit
9 kommentarer
johanna

jättefina bilder!

Johanna E

Så vackra bilder!

Daniella 🌙

alltså åh <3

ISA

hade varit fint ja <3

Ebba

Åh vad fin stämning det är i bilderna!

Liene Svärd

Vackert! Fina bilder :)
Ha en underbar kväll!

Sandra Leone

Åh åh åh <3

Emelie

Hej Jennifer!
Tack för en helt magisk blogg! :D Har nu suttit i flera timmar och gått igenom massa inlägg hehehe.. Jag har dock en fråga som jag hoppas att du kan svara på. Jag vill gärna flytta till Skottland nästa höst, är då 23 år, har läst 3,5 år på universitet här redan men vill egentligen bara läsa short courses som typ franska, italienska, engelska, foto osv... Vet du om det fungerar att göra så eller måste man läsa ett helt program? Jag vill stanna i minst 1 år men inte läsa ett helt program... Puss på dig och tack för fantastiska bilder! :*

Emma

Hej! Din blogg är så fantastisk fin och din hemstad likaså. Jag har precis bestämt mig för att plugga 2 år av min utbildning i Edinburgh (läser alltså ett helt program på ett universitet i Sverige redan). Jag har lite frågor som jag skulle bli superglad om du ville svara på.
1. Hade ni någon typ av nollning eller så i början? Om inte, är det enkelt att lära känna folk ändå?
2. Är föreläsningar/lektioner obligatoriska att närvara på? Jag har väldigt svårt att koncentrera mig i fulla lektionssalar nämligen och brukar därför välja att plugga på egen hand istället ganska ofta.
Tack på förhand. Går runt och känner mig alldeles nykär med fjärilar i magen hela tiden nu fastän det är nästan ett år tills jag kan flytta ner. Så himla peppad!