det finaste?

 
Kan inte ni berätta om det finaste som hänt er på sistone? Det var ju så fint sist ni gjorde det, och det känns verkligen som att vi alla kan behöva lite magi en trött torsdag som denna.
63 kommentarer
Becka [fotoblogg]

Åh så vackert fotografi.
sv: Åh, din kommentar värmer så ervinnerligt mycket. Tusen tack finaste du!
Torsdagskram. ♥

Elin

den sista augusti gifte sig våra fina kompisar med varandra. de dansade sin bröllopsvals till Håkan hellström och jag bölade.
när alla gäster fick sluta upp på dansgolvet och jag och min karl vinglade runt så lutade han sig fram och viskade att "jag vill väldigt gärna ha allt det här med dig, en dag".
så romantiskt så jag dör!

beata

att kunna skratta dansa plugga fika hångla gråta prata finnas och känna att livet nu är så mycket lättare att leva än för ett år sedan.

Sandra

Jag har fått enorma problem med stress och har börjat vakna varje natt med andningssvårigheter och svår, svår ångest. Min älskade sambo har låtit mig ligga i hans famn hela nätter fastän jag vet att han får ont i armen, och fastän han går upp så tidigt har han legat vaken med mig och masserat mig för att mina muskler ska slappna av och mina andningssvårigheter ska släppa och jag ska somna. Mitt i allt det svåra har jag aldrig känt mig så älskad som nu, det här är på riktigt!

Anonym

Det finaste i mitt liv just nu är all tid jag får tillbringa med honom. Vi har träffats i en månad snart och jag tycker verkligen om honom, och det bästa är att man ser i hans ögon att han känner samma sak! Jag har aldrig varit med om något så här fint i mitt liv. Han ger mig fjärilar i magen.

Malva

Jag och mina närmsta kompisar har startat en måndagstradition. Vi träffas varje måndag efter skolan, äter och myser. Plötsligt ser man verkligen fram emot måndagarna. En så bra start på veckan och allting blir bara bra!

Anonym

Idag fick vi reda på att det inte var några tumörer i hans kropp. Jag kunde andas igen. I en vecka hade jag funderat på hur det skulle lösa sig med huset, hur hans begravning skulle vara och vad som skulle hända sen. En vecka är väldigt lång tid.

Josefine

Att jag för första gången på så himla länge inte känner mig ledsen över honom. Att det går att leva utan honom vid min sida. Tack systraskapet. Tack feminismen som gör att jag fattar att jag är min egen och ingen annans.

anna

Jag har flyttat ihop med han som jag känt sedan jag var tre, med han som jag gifte mig med på låtsas bakom skolgården & som jag alltid ville pussa när vi lekte Ryska posten. Nu lagar vi amerikanska pannkakor till frukost, dansa tryckare klockan fyra på natten och håller handen på Ica. Det är så fint att bo tillsammans med sin bästa vän.

Clara

Att jag har bokat en biljett till min drömland till våren. Jag har ständigt gått och längtat - i hela sju år nu - och snartsnart kommer jag äntligen att återse galet vackra byggnader, människor som generellt är hur trevliga som helst och brittiska dialekter. England.

Frodo

Att jag vågar släppa taget mer och mer om det som ständigt går och grubblar i mina tankar. Att jag faktiskt vågar vara mig själv och kan glädjas åt det.

fanny darling

Så bra inlägg!!

Finaste som hänt mig på sistone var att jag hade min första arbetskväll på mitt ideella jobb, på Bio Aftonstjärnan, där vi säljer biljetter till trevliga filmer och bakar & säljer fika i en mysig lokal. Känns meningsfullt och roligt och jag hoppas att det någon gång kan ge mig ett betalt jobb inom den branschen.

Jessica

Att vakna på min favoritmänniskas bröst av att solen sipprar in genom rullgardinen med en sovande katt vid fötterna. Att bli pussad på trots morgonandedräkt och bli sedd på som om man vore vackrast i världen. Att kunna ligga där i sängen hur länge som helst utan att behöva säga någonting och bara se in i varandras ögon utan.

m

Jag vågade äta knäckebröd idag igen till frukost och strunta i hur många kolhydrater det innehöll för knäckebröd med ägg på är bland det godaste som finns.

Hanna

När den som är finast i världen höll så hårt i min hand efter att han varit med mig hos behandlaren på ätstörningsmottagningen.

Josefin

Vår klass splittrades till den här terminen när vi påbörjat våra specialiseringar, så där försvann halva gänget som jag brukade umgås med. I början undrade jag lite grann vem jag skulle sitta bredvid, men nu har vi istället fått ett nytt litet gäng och jag har lärt känna nya personer efter tre år i samma klass!

Linn

När jag sitter i min sambos knä och gråter för att morfar har dött och inser mitt i sorgen att mannen vars knä jag ockuperar är det finaste som finns.

Också när det här lilla fluffet äter banan:
http://www.youtube.com/watch?v=2Syd_BUbl5A

Ellen

Jag har så smått börjat skapa mej ett eget liv, där det är jag som bestämmer. Jag inser att det inte är mej det är fel på, det är patriarkatet.

Emma

Mina föräldrar har köpt valp, så jag åker hem och valpgosar mest hela tiden nu.

frida

ska till frankrike på en veckas utbyte snart och kommer bo hos två olika personer. dom heter lucie och juliette och vi mejlar som om vi känt varandra hela livet fastän jag inte ens vet hur de ser ut

Vendela

När jag såg Kent i slutet på Augusti. Det var typ en helig upplevelse. Så mycket kärlek.

johanna

Igår skypade jag med min finaste vän som befinner sig i USA för tillfället. Hon åkte för tre månader sedan och det dröjer tio till innan vi ses igen, ibland saknar jag henne så jag får ont i magen. Vi pratade i tre och en halv timme om allt från universums oändlighet till chicken nuggets, ända tills klockan var halv ett på natten hos henne, och plötsligt kändes avståndet inte lika stort längre.

Elin

Det finaste som hänt mig hände faktiskt i Edinburgh. Jag var där förra helgen för att hälsa på min pojkvän för första gången.

Lite innan midnatt den sista natten tog vi en sovsäck och besteg Albert's Seat (det kändes helt livsfarligt att ta sig upp i mörkret) för att titta på stjärnorna och prata om framtiden. Det blåste så himla mycket däruppe så vi var tvungna att ligga ner för att inte förfrysa, men när vi då och då satte oss upp tog Edinburgh i nattljus fullständigt andan ur oss.

Elin (igen)

Och så kan jag inte ens namnet på vulkanen, Athur's Seat menar jag ju så klart!

stina

idag hade jag studiedag och spenderade den med mina bästa vänner, det var himla fint, tryggt och hemvant. Sedan anmälde jag mig till en skolresa om hållbar utveckling, hoppas så jag får åka med! Pepp på livet.

Maja

jag har börjat tycka livet är värt något ändå. jag går tredje året på gymnasiet och är omringad av endast fina människor. den här tiden är värdefull och det känns som att jag kommer tänka tillbaka på den när jag är äldre. så det som har hänt mig på sistone är att jag återfunnit livsglädjen.

Madeleine -an uncompromising feministic vegan

när jag berättade för en arbetskamrat i måndags att jag skulle på arbetsintervju och han sa att 'ja lämnar du detta stället så kommer jag också fundera på det, då du är det enda som håller mig kvar här.'
så sjukt sjukt fint. han har blivit lite som en storebror för mig på mitt jobb, för att han tog hand om mig så bra i början. kommer våldsgråta den dagen vi ska säga adjö.

Alva

att för första gången på länge få känna sig trygg i sig själv
och veta att det finns folk som kan acceptera en även om
man inte passar in i en viss ram. att för första gången ha en famn att krypa in i när kvällarna är mörka. att för första gången verkligen se fram emot att vakna på morgonen, för varje dag väntar nya intryck.

Maria

Att han sa att han har varit lite extra kär i mig de senaste dagarna.

ellin☮r

Jag sitter med i Unga Feminister Sundsvalls styrelse, och ikväll hölls det första styrelsemötet och jag blir typ TÅRÖGD av hur fina, peppiga och välkomnande alla är. Så jäkla härligt att kunna sitta ner och diskutera hjärtefrågor på ett så avslappnat vis, utan att behöva oroa sig för eventuellt tröttsamt mothugg. Tillsammans är vi starka!

Kaffehörnan

Vad vackert du fotar

j

varje morgon vi tittar upp från våra tekoppar med solen som lyser i ansiktet och han talar om för mig hur fin jag är. jag börjar ju faktiskt tro honom.

Q

Finns en kille på min skola som alltid skapar ögonkontakt med mig, frustrerande att ingen tar steget framåt men blir så glad ändå!

Ida

När jag och mannen i mitt liv satt på ett café och han plötsligt tog tag i min vänstra hand och sa "den här handen är min, speciellt ringfingret. För en dag så ska jag sätta en ring på den". Visste inte om jag skulle smälta eller flyga av kärlek!

Jessica

Jag kom hem efter en två månader lång resa i New York. Jag lämnade familjens lilla valp och när jag kom tillbaka efter två månader var han den som var mest exalterad av att se mig. Större och klokare än jag lämnade honom, ännu mer kärlek.

Emma Svensson

Att jag just blivit tillsammans med världens underbaraste människa, och för första gången på åtta år känner mig riktigt, riktigt lycklig.

Tack för en underbar blogg!

K

Det finaste som hänt denna vecka är att jag har lyckats bli bättre vänner med mina nya klasskamrater och det är stort, jättestort, för mig.

Maja

Att jag kan skratta och fotografera mest hela dagarna, det enda som spelar någon roll är att jag ska fota, mina dagar är ren vardagsmagi (som du brukar säga) konstant, jag älskar det.

Therese

Att jag och en av mina bästa vänner efter alla år har hittat ett naturligt sätt att umgås på. Förr kunde det gå månader mellan att vi sågs. Men nu, nu har hon för första gången i sitt liv kunnat boka in något mer regelbundet, så varje tisdag kväll går vi en promenad i skogen. Då är det bara hon, jag, hunden som binder oss samman, skogen, de vilda djuren och mörkret som sakta lägger sig över oss. Och pratet, skrattet och gråten, som aldrig aldrig tystnar.

Emelie

Att jag fick mitt kontrakt förlängt och därmed driver en lokalredaktion själv som 23-åring. Jag blir faktiskt jättestolt över mig själv!

Nastasja

När jag och min kille vandrade runt i en husgerådsaffär och letade matlåda, så sa han att han var så glad att han åkt till Australien med mig. Och att han gillar mig så himla himla mycket.

skuffuskald.blogg.se

Mysigaste initiativet någonsin!

Finaste för mig just nu är att jag äntligen ska till London efter att ha velat åka dit hela mitt liv. Någonting har alltid kommit emellan, men inte denna gång. Jag är så himla glad och nervös. Bäst är att jag ska åka dit med min underbara lillasyster.

christine

Det går inte så bra mellan mig och min kille just nu, men det som är så fint är att det finns den här speciella platsen där vi fick veta hur mycket vi egentligen älskar varandra, att varje gång jag besöker dit så påminns jag om det igen. Jag stod där igår kväll, och med en gång kände mig säkert och visste att allt skulle lösa sig. :)

christina

igår lät hästen på gården mig klappa henne jättelänge. eller i alla fall typ tre minuter (hon är lite smådryg). det var mysigt.

anna.

jag mötte en gullig person på ett dansgolv i edinburgh och blev lite förälskad. och så kom jag hem till sverige igen och bokade flygbiljetter till reykjavik (för där bor han) i november. mycket pepp.

Elin

Att jag(efter att ha deppat över att en kille inte hörde av sig efter en dejt) idag köpt en kokbok och fått den signerad av min idol Roy Fares. En mysig fika med 2 klasskamrater senare kände jag att jag var modig nog att registrera mig på en dejtingsajt. Vi får se vart detta leder =)

Esmeralda Edenberg

När jag har varit borta en hel dag och världens största och klumpigaste hund kommer galopperande med sin pipiga gullröst ut i hallen för att välta omkull mig och sedan pussa varenda centimeter av mig för att denne har saknat mig så mycket. Det är någonting som är fint tycker jag. <3

Malin Aurora

Jag har träffat en hemskt fin kille från Österrike som får mitt hjärta att hoppa till lite varje gång han säger "scheisse".

beatrice almhagen

det finaste i mitt liv just nu är att jag när jag vill får hänga med de två finaste, snyggaste, trevligaste, smartaste, coolaste vännerna man kan tänka sig. såna som inte klagar när man struntar i att gå ut en kväll utan istället bara säger att det kommer kännas konstigt att man inte är med. som ringer den där killen och skriker på honom, efter att ha presenterat sig som dina bästa vänner, när han inte kommer på din fest. och det bästa är att de två varit bästisar sedan tre år tillbaka. så träffade de mig för snart ett år sedan, och bara bestämde att jag skulle bli deras bästis med. så nu är vi tre. och det känns redan som att vi inte var kompletta innan dess.
det är det bästa jag vet.

Emelie

Det finaste för mig är när man tillslut satt ned foten och sagt ifrån. För att man vet att man kan, att man har rätten till det och att det gör att man äntligen blir fri.

Kajsa

Det bästa som hänt mig den senaste tiden är att jag vågat prata, både småprata och djup-prata med folk. Och det utan att hela tiden i huvudet höra surret av att jag sagt något tokigt.

Jenny

När jag vann pris i en novelltävling. Det gör mig så glad att trots allt kunde jag ändå skriva.

Julia

Jag har, för en månad sen, träffat han jag tror att jag kommer spendera resten av mitt liv med. Något annat känns bara orimligt. Han är så himla himla fin.

Saga

När ens lillebror för första gången på länge berättar vem han är kär i.

Gry Sol

Igår bestämde jag mig för att sluta bry mig om vad folk tycker om mig och jag skrev en lista med saker jag ska göra som att sluta vara elak mot min kropp och att sluta göra saker jag vet att jag mår dåligt av. Har redan brutit mot ca. alla punkter men de finns ändå där, och jag är fortfarande peppad på att göra mitt liv till MITT.

Gry Sol

Och detta med att flera av mina vänner verkar ha gått och blivit lyckligt kära. En i ca. snällaste killen jag vet som bara känns himla bra för henne och en i drömprins-klyschan som är musiker, fransman och bosatt i Berlin. Det liksom värmer sönder mitt bittra hjärta.

Felicia

En riktigt fin händelse var för ett tag sedan när min underbara pojkvän överraskade mig med röda rosor och choklad och tog hand om mig när jag låg hemma sjuk ifrån skolan. Blev så lycklig, han gör mig så lycklig!

Johanna

Har äntligen lärt mig att man inte behöver någon annan för att vara lycklig. Istället för att leta planlöst efter något, någon, som ska fixa allt måste man göra det själv. Sen kan man lägga till människor till ekvationen som gör det ännu bättre. Nu när jag väl insett det är jag beredd på att göra allt jag någonsin velat göra och det känns så befriande.

Elin

Idag kom den energi som varit borta så himla länge tillbaks.

Sara

Idag beslöt jag mig för att vara mig själv.

Camilla

När killen man trodde aldrig mer ville snacka med en helt plötsligt säger att han saknar en så sjukt mycket..

Wilma

Att besöka en himla nära vän, när hon har det jobbigt och skickas runt mellan olika psyk-avdelningar. Att få henne att skratta och spela dumma kortspel för åtminstone ett par timmar. Att få det där trasiga i henne att kanske läka det minsta lilla - det är värt allt och känns fint på något sätt.

Hedvig

Jag har varit väldigt stressad och tidvis mått ganska dåligt under de sista åren på gymnasiet. Nu har jag flyttat 160 mil hemifrån, upp över polcirkeln, in bland de spetsiga fjällen och ut på en ö i havet. Bytt land och framförallt bytt takt. Och jag mår så bra. När jag kommer hem känner jag fortfarande trycket över bröstet men just nu är jag på väg tillbaka. Om 30 timmar andas jag Lofotsluft igen.